ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοναδική στην Ελλάδα πιστοποίηση για την INTRASOFT International

12:19 - 19 Δεκ 2019 | Ανακοινώσεις

Λουξεμβούργο, 19 Δεκεμβρίου 2019 - Η INTRASOFT International, η παγκόσμια εταιρεία Τεχνολογίας των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών, ανανέωσε την πιστοποίησή της με το Επίπεδο 3 του Μοντέλου CMMI® (Capability Maturity Model Integration - CMMI® V1.3), για τις δραστηριότητες ανάπτυξης λογισμικού στα γραφεία της σε Λουξεμβούργο, Ελλάδα και Βέλγιο.

Η INTRASOFT International είναι η μοναδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού στην Ελλάδα και μια από τις ελάχιστες εταιρείες πληροφορικής σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο που έχουν λάβει τη συγκεκριμένη αναγνώριση. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η INTRASOFT πιστοποιείται με το Επίπεδο 3 του CMMI® για ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων της, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και αξιοπιστία, βάσει κορυφαίων προτύπων ποιότητας. Η ανανέωση του CMMI® αποτελεί, ως πιστοποίηση ποιότητας στον κλάδο, πολύ σημαντικό επίτευγμα και είναι ισχυρή ένδειξη της ικανότητας υλοποίησης σύνθετων έργων μεγάλης κλίμακας και πολυπλοκότητας.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Αλέξανδρος ΜάνοςΔιευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, «Η εκ νέου πιστοποίηση με το Επίπεδο 3 του CMMI® αντανακλά την δέσμευσή μας για παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού. Με τον μετασχηματισμό της INTRASOFT σε Agile@scale να βρίσκεται σε εξέλιξη, η πιστοποίησή μας με το CMMI® αποτελεί ακράδαντη απόδειξη των υψηλής αξίας οργανωτικών δομών και προτύπων μας.»

   ###

 Σχετικάμετην INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός όμιλος στον τομέα των λύσεων και υπηρεσιών Πληροφορικής με ισχυρή διεθνή παρουσία, ο οποίος προσφέρει καινοτόμες και πρόσθετης αξίας λύσεις ύψιστης ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών και εθνικών δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερα από 2.000 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, τα οποία εκπροσωπούν περισσότερες από 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, η INTRASOFT International έχει φυσική παρουσία μέσω των υποκαταστημάτων, των θυγατρικών και των γραφείων της σε 13 χώρες: Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Δημοκρατία της Νοτίου Αφρικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ΗΠΑ. Περισσότεροι από 500 οργανισμοί σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως (θεσμικά όργανα και οργανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κρατικοί και δημόσιοι οργανισμοί, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οργανισμοί τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικές επιχειρήσεις) έχουν επιλέξει τις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για την κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών τους. www.intrasoft-intl.com

  

ΕπικοινωνίαμεΜΜΕ:

Γιατην INTRASOFT International

Τηλ. +352 44 10 12 2178

E-mail: [email protected]

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.