ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολιασμός Δημοσιεύματος

18:18 - 19 Ιουν 2007 | Ανακοινώσεις

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος στην εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ την 15η Ιουνίου 2007 σχετικά με δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή κ. Δ. Μπεναρδούτ που έκαναν λόγο για αύξηση κύκλου εργασιών σε αξία και όγκο αλλά και αύξηση κερδών για τη χρήση 2007, η εταιρεία δηλώνει ότι ο κ. Μπεναρδούτ, στην Γενική Συνέλευση, όπως αναφέρεται και στο από 14.6.07 δελτίο τύπου, αναφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο στους ρυθμούς ανάπτυξης του πρώτου τριμήνου ως ακολούθως:
"Σχετικά με το 2007, η χρονιά ξεκίνησε θετικά για τον Χάλυβα βοηθούμενη και από τις εξαιρετικά καλές κλιματολογικές συνθήκες που επικράτησαν τον φετινό χειμώνα σε όλη την Ευρώπη γεγονός που αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου, δεν προδικάζει όμως τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης για το υπόλοιπο του έτους".
Πέραν της παραπάνω δήλωσης ουδεμία αναφορά, πρόβλεψη ή εκτίμηση έγινε για το σύνολο του 2007.
Η εταιρία ως γνωστό δραστηριοποιείται σε μια αγορά που χαρακτηρίζεται από έντονη κυκλικότητα. Κατά συνέπεια, τα αποτελέσματα της είναι άμεσα εξαρτημένα από τις διακυμάνσεις των τιμών του χάλυβα διεθνώς, γεγονός που υπαγορεύει την αποφυγή οποιασδήποτε πρόβλεψης για μελλοντικά αποτελέσματα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.