ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση

11:00 - 08 Μαϊ 2008 | Ανακοινώσεις
Η εταιρεία Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. γνωστοποιεί ότι προέβη σε τροποποιήσεις επί της παρουσίασης των στοιχείων και πληροφοριών της τρίμηνης περιόδου που έληξε την 31 Μαρτίου 2008, όπως δημοσιεύτηκαν στις 30 Απριλίου 2008 στις εφημερίδες "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" και "ΚΕΡΔΟΣ", και αφορούν σε περιγραφή λογαριασμών στον Ισολογισμό και στη σημείωση υπ. αριθμ. 9.
Οι παραπάνω τροποποιήσεις, που αφορούν μόνο στην παρουσίαση των στοιχείων και πληροφοριών, δεν έχουν επιφέρει καμία αλλαγή στα αποτελέσματα και στην καθαρή θέση της εταιρείας και του Ομίλου, καθώς και στις συνοπτικές ενοποιημένες και εταιρικές ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις για την τρίμηνη περίοδο που έληξε την 31 Μαρτίου 2008 .
Τα τροποποιημένα στοιχεία και πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.eurobankproperties.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr).
Η Εταιρεία δεν έχει προβεί σε εκ νέου δημοσίευση των στοιχείων και πληροφοριών της τρίμηνης περιόδου που έληξε την 31 Μαρτίου 2008.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.