ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ταμπλό τα αποτελέσματα- Διίστανται οι απόψεις για το σημερινό άνοιγμα

10:16 - 31 Μαρ 2009 | Σχόλια Αγοράς
Διίστανται οι απόψεις των αναλυτών για το σημερινό άνοιγμα, αν και η χθεσινή πτώση των αγορών στις ΗΠΑ δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το άνοιγμα της εγχώριας αγοράς. Οι αγορές της Ασίας κατέγραψαν μικτές τάσεις. Οι επενδυτές αναμένεται να εστιάσουν το βλέμμα τους στις εταιρείες που δημοσίευσαν σήμερα αποτελέσματα και κυρίως στην Ιντραλότ και στις εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου.

Σημειώνεται πως η περίοδος δημοσίευσης έληξε σήμερα.

Marfin
Περιμένουμε περαιτέρω πιέσεις αποτέλεσμα της χθεσινής πτώσης του Dow. Ο τραπεζικός κλάδος εκτιμάται πως θα βρεθεί στο επίκεντρο για μία ακόμη φορά. Οι επενδυτές επιπλέον θα εστιάσουν το βλέμμα τους στην Intralot και στον κατασκευαστικό κλάδο που ανακοίνωσαν αποτελέσματα χρήσης 2008.

Proton
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα σήμερα, ανακτώντας μέρος των χθεσινών απωλειών με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στα στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη. Περιμένουμε η εγχώρια αγορά να ανοίξει σταθεροποιητικά προς ανοδικά με τους επενδυτές να αποτυπώνουν στο ταμπλό τα αποτελέσματα των εταιρειών.

Beta
Σήμερα, με το κλείσιμο τριμήνου, δεν αποκλείεται να έχουμε μία προσπάθεια ανοδικής αντίδρασης της αγοράς.

Πειραιώς
Περιμένουμε η αγορά να προσπαθήσει να ισορροπήσει μετά από δύο σημαντικά πτωτικές συνεδριάσεις

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.