ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιορισμένο αναμένεται το ενδιαφέρον στο ΧΑ - Θετικό κλίμα στην Ασία - Σταθεροποιητικά προς ανοδικά τα futures στην Ευρώπη

09:25 - 01 Απρ 2010 | Σχόλια Αγοράς
Χαμηλούς όγκους και περιορισμένο ενδιαφέρον για τις μετοχές αναμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση και τελευταία της εβδομάδας, λόγω του Πάσχα. Στην Ευρώπη αναμένεται σταθεροποιητικό προς ανοδικό άνοιγμα ενώ για το ΧΑ αναμένεται σταθεροποίηση.

Proton Bank
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά προς ανοδικά με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στα στοιχεία για τα επιδόματα ανεργίας και στο δείκτη για τη βιομηχανική παραγωγή (ΙSM). Περιμένουμε σταθεροποιητικό άνοιγμα για την εγχώρια με σχετικά αδύναμους όγκους λόγω του Πάσχα.

Marfin
Η αγορά πιθανότατα θα διατηρήσει το τέμπο των τελευταίων ημερών με αδύναμους όγκους λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Θετικό κλίμα στην Ασία

Θετικά πρόσημα κατέγραψαν την Πέμπτη οι κυριότεροι δείκτες στις ασιατικές αγορές, καθώς τα σημάδια για οικονομική ανάκαμψη της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας ενίσχυσαν την αισιοδοξία των επενδυτών για την ισχυροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας. Κέρδη 0,9% για τον δείκτη MSCI Asia Pacific.

Απώλειες για το δολάριο, που διαπραγματευόταν λόγο νωρίτερα κοντά στα χαμηλότερο επίπεδα μίας εβδομάδας έναντι του ευρώ. Κέρδη για το χαλκό. Υποχώρηση κατά 20 σεντς για το αργό, στα 83,56 δολάρια το βαρέλι.

Κέρδη 0,66% για τον δείκτη Topix στην Ιαπωνία, στις 985 μονάδες. Ο Nikkei έκλεισε στις 11.244 μονάδες, ήτοι άνοδος 1,39%.

Ενίσχυση 0,94% για τον δείκτη Hang Seng στο Xονγκ Κονγκ, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 21.439 μονάδες. Ο CSI 300 στην Κίνα έκλεισε στις 3.385 μονάδες, κερδίζοντας 1,31%.

Άνοδος 1,17% για τον δείκτη Taiex στην Ταιβάν. Στο +1,55% ο Kospi στη Νότια Κορέα. Στη Σιγκαπούρη ο Straits ενισχύθηκε 1,26%.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:17 - 01 Απρ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.