ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΧΑ: Σταθεροποίηση με το βλέμμα στις τράπεζες

10:55 - 28 Ιουλ 2006 | Σχόλια Αγοράς
Τάσεις συσσώρευσης με ρευστοποιήσεις κερδών εκτιμούν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση, με την εγχώρια αγορά να επηρεάζεται από τις εξελιξεις στις διεθνείς αγορές. Παράλληλα αναμένουν ότι το ενδιαφέρον θα εστιασθεί και σήμερα στον τραπεζικό τομέα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Alpha bank, που ήταν ελαφρά υψηλότερα των προσδοκιών των αναλυτών.

EgnatiaFinance: Στο τραπεζικό τομέα και ειδικότερα στην Alphabank ανάμενει η Εγνατία να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον και σήμερα στη Σοφοκλέους,μετά την ανακοίνωση σήμερα το πρωί των καλών αποτελεσμάτων της τράπεζας, που ήταν ελαφρά υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η Proton αναμένει ότι τόσο η Wall όσο και οι ευρωπαϊκές αγορές θα ξεκινήσουν με καθοδικές τάσεις, κάτι που αναμένει και για τη Σοφοκλέους, στην οποία το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στον τραπεζικό τομέα λόγω των αποτελεσμάτων της Alphabank. Επιπλέον σημειώνει ότι οι επενδυτές έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ανακοίνωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Michigan.

Πιθανή εκτιμά και η Aspisbank την εμφάνιση τάσεων συσσώρευσης στις ξένες και την εγχώρια αγορά ΅έσω ρευστοποιήσεων κερδών.

Αντίθετα η EurobankSecurities αναμένει ότι η Σοφοκλέους θα βρεθεί και σήμερα σε θετικό έδαφος καθώς η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων θα ενισχύσει την αισιοδοξία, η βελτιωμένη προσφορά της CreditAgricoleβελτιώνει τη ρευστότητα ενώ την ίδια ώρα εκτιμά ότι οι ξένες αγορές θα είναι υποστηρικτικές.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.