ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι προβολείς στα αποτελέσματα

11:11 - 24 Αυγ 2006 | Σχόλια Αγοράς
Τάσεις συσσώρευσης εκτιμούν οι αναλυτές ότι θα επικρατήσουν σήμερα στο ΧΑ, καθώς το ενδιαφέρον των επενδυτών στρέφεται στις ανακοινώσεις αλλά και τις προβλέψεις για τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου. Σήμερα το απόγευμα δημοσιοποιούν τα μεγέθη τους οι ΟΠΑΠ, Cosmote, Εμπορική και ΚΑΕ.

Praxis International AXE


Τάσεις συσσώρευσης αναμένεται να επικρατήσουν και κατά τη σημερινή συνεδρίαση, καθώς η επενδυτική κοινότητα αναμένει τις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, τα οποία ενδέχεται να δώσουν τον τόνο για την περαιτέρω πορεία της εγχώριας αγοράς στις επόμενες συνεδριάσεις.

Fortius Finance

Η χθεσινή υποχώρηση της Wall Street αυξάνει τις οποίες πιθανότητες υποχώρησης του ΓΔ στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, με ουσιαστικό σημείο αναφοράς να είναι η πορεία της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και των ΟΠΑΠ, Cosmote, Εμπορικής Τράπεζας και Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών (ανακοινώνουν μετά το κλείσιμο αποτελέσματα 6μήνου). Από τεχνικής απόψεως, η πρώτη στήριξη βρίσκεται στις 3,900 μονάδες για το ΓΔ και στις 2,094 για το FTSE/ASE-20.

Eurobank AXE

Ελαφρώς χαμηλότερα αναμένεται να κινηθεί η αγορά, με σχετικά χαμηλό όγκο, λόγω και της διεθνούς διάθεσης για κατοχύρωση κερδών. Οι ανακοινώσεις αποτελεσμάτων και οι προβλέψεις για τα μεγέθη των ΟΤΕ και ΟΠΑΠ αναμένεται να προσελκύσουν την προσοχή των επενδυτών.

Aspis Bank

Σήμερα αναμένεται η δη΅οσίευση των αποτελεσμάτων σημαντικών εταιρειών όπως ΟΠΑΠ, CosmOTE, Εμπορική Τράπεζα και ΚΑΕ. Θεωρείται λοιπόν πιθανό οι μετοχές της εγχώριας αγοράς να κινηθούν ανοδικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.