ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Wall: Επιστροφή στα θετικά πρόσημα

18:34 - 20 Δεκ 2013 | Σχόλια Αγοράς
Κέρδη σημειώνει η Wall Street oδεύοντας προς την ολοκλήρωση μίας ανοδικής εβδομάδας, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων τα οποία έδειξαν ότι η αμερικανική οικονομία αναπτύχθηκε ταχύτερα από το προβλεπόμενο κατά το τρίτο τρίμηνο, αυξάνοντας την αισιοδοξία για τις οικονομικές προοπτικές.

Αυτή την ώρα, ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,14%, ο δείκτης S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,42% και ο δείκτης Nasdaq καταγράφει κέρδη 0,47%.

Το αμερικάνικο υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε ότι η οικονομία αναπτύχθηκε με ταχύτερο ρυθμό στο γ' τρίμηνο από ό,τι είχε προβλέψει νωρίτερα, με το ΑΕΠ να διαμορφώνεται τελικά στο 4,1% έναντι  της προηγούμενης εκτίμησης του 3,6%.

 

Η μετοχή της Red Hat ενισχύεται 16,1% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου της εταιρείας τα οποία  ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της Wall Street, ενώ προχώρησε παράλληλα και σε αύξηση των προοπτικών για το σύνολο του έτους, τόσο για τα κέρδη όσο και για τις πωλήσεις.

Οι μετοχές της BlackBerry σημειώνουν άνοδο 2,1% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι υπέγραψε πενταετή συμφωνία με την Foxconn της Ταϊβάν, που είναι κατασκευαστής των προϊόντων της Apple, για να τη βοηθήσει στην ανάπτυξη των smartphones για τους καταναλωτές στην Ινδονησία και σε άλλες αγορές.

 

Η μετοχή της Carnival ενισχύεται 1,42% μετά την αναβάθμιση της σύστασή  της από την Credit Suisse Group σε «υπεραπόδοση» από ουδέτερη.

Στη σημερινή συνεδρίαση, σύμφωνα με τους αναλυτές,  είναι πιθανό να δούμε αύξηση του όγκου συναλλαγών αλλά και της μεταβλητότητας, λόγω της λήξης ων stock options σε μετοχές, δείκτες  και συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, ενώ και τα παράγωγα  λήγουν επίσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.