ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέρδη στη Wall

18:03 - 30 Δεκ 2013 | Σχόλια Αγοράς
Με επιφυλακτικές τάσεις κινείται η Wall Street στην προτελευταία συνεδρίαση της χρονιάς, μετά το αρνητικό κλείσιμο της Παρασκευής, εν αναμονή της ανακοίνωσης των οικονομιών στοιχείων για τις πωλήσεις κατοικιών σε εκκρεμότητα.

Ο δείκτης  Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,06%, ο δείκτης S&P 500 υποχωρεί 0,07%, ενώ ο δείκτης Nasdaq καταγράφει απώλειες 0,28%, σε μία συνεδρίαση η οποία αναμένεται να έχει χαμηλό τζίρο και περιορισμένο επενδυτικό ενδιαφέρον,  εν μέσω της εορταστικής περιόδου.

 

Όπως σημειώνουν οι αναλυτές, οι αμερικάνικοι δείκτες ήδη σημειώνουν εντυπωσιακές αποδόσεις από τις αρχές της χρονιάς, και είναι λογικό πως καθώς το τέλος του έτους πλησιάζει, οι επενδυτές να εμφανίζονται κάπως πιο νευρικοί εν αναμονή της νέας χρονιάς, όπου ξεκινά και η μείωση του προγράμματος τόνωσης της Fed.


Στο μέτωπο των μάκρο, σε λίγη ώρα αναμένεται η ανακοίνωση των στοιχείων για τις πωλήσεις κατοικιών σε εκκρεμότητα για το μήνα Νοέμβριο, με τους οικονομολόγους να αναμένουν την πρώτη αύξηση μετά από πέντε μήνες πτώσης.
Η μετοχή της Apple υποχωρεί 0,91% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας προς τους μετόχους της, να απορρίψουν το σχέδιο επαναγοράς μετοχών του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Καρλ  Ίχαν.

 

Η μετοχή του Twitter υποχωρεί 5,98%, μετά τα κέρδη άνω του 50% που έχει καταγράψει από τις αρχές του μήνα, και μετά την ισχυρή πτώση την Παρασκευή λόγω των προειδοποιήσεων των αναλυτών για την απόδοσή της.

 

Η μετοχή της Crocs σημειώνει ράλι της τάξης του 12,9% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι ο διευθύνων σύμβουλός της θα αποχωρήσει στα τέλη του Απριλίου και πως η Blackstone Group θα επενδύσει 200 εκατ. δολάρια για την απόκτηση του 13% της εταιρείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.