ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοδικά η Wall

17:55 - 21 Φεβ 2014 | Σχόλια Αγοράς
Ανοδικές τάσεις επικρατούν γενικότερα στη Wall Street, η οποία οδεύει προς την τρίτη συνεχή εβδομάδα κερδών, μετά τις ανκοινώσεις των αποτελεσμάτων αρκετών εταιρείων, όπως η Hewlett-Packard και η Priceline.com, τα οποία κινήθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν γενικότερα στηWall Street, η οποία οδεύει προς την τρίτη συνεχή εβδομάδα κερδών, μετά τις ανκοινώσεις των αποτελεσμάτων αρκετών εταιρείων, όπως η Hewlett-Packard και η Priceline.com, τα οποία κινήθηκαν υψηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών.

 

Ο δείκτηςDow Jones υποχωρεί οριακά κατά 0,09%, ο δείκτης S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,25% και ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,37% υψηλότερα.

Οι επενδυτές δεν φαίνεται να επηρεάζονται από τα χειρότερα των προβλέψεων οικονομικά στοιχεία από τις ΗΠΑ τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με το επιχείρημα ότι οι σκληρές καιρικές συνθήκες του χειμώνα εξηγούν την αδυναμία των στοιχείωνσ την αγορά κατοικίας καθώς και στην αγορά εργασίας.

 

Τα καλά εταιρικά αποτελέσματα έχουν βοηθήσει τον δείκτη S&P 500 να ανακάμψει από τις απώλειες της τάξης του 5,6% που σημείωσε λόγω της αναταραχής στις αναδυόμενες αγορές. Η μετοχή της Αmazon.com σημειώνει άνοδο 1% μετά το δημοσίευμα της

Wall Street Journal ότι η εταιρεία είναι σε διαπραγατεύσεις για το ενδεχέομνο προσθήκης νεών brands όπως η Ralph Lauren.

Η μετοχή της Hewlett Packard σημειώνει άνοδο 0,5% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου, όπου εμφάνισε άνοδο κερδών στα 1,43 δισ. δολάρια, νικώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

 

Η μετοχή της Priceline.com ενισχύεται 2,7%, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμα΄των δ’ τριμ΄νηου όπου σημείωσε αύξηση κερδών στα 378,1 εκατ. δολάρια από 288,7 εκατ. δολάρια το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Η μετοχή της Groupon σημειώνει πτώση της τάξης του 16,53% μετά την ανακοίνωση ύψους 81,2 εκατ. δολαρίων στο δ΄ τρίμηνο χρήσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.