ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κέρδη στη Wall Street

18:10 - 11 Μαρ 2014 | Σχόλια Αγοράς
Σε θετικό έδαφος αλλά και με αρκετές διακυμάνσεις κινείται η Wall Street σήμερα, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τη δύναμη της οικονομίας και τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ενώ ο δείκτης S&P 500 συνεχίζει σε επίπεδα ρεκόρ. Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,08%, ο δείκτης S&P 500 καταγράφει άνοδο της τάξης του 0,22% και ο δείκτης Nasdaq σημειώνει κέρδη 0,41%.

 

 

Η μετοχή της Urban Outfitters υποχωρεί 4,3% καθώς η ετιαρεία ανακοίνωσε ότι παραμένει επιφυλακτική σχετικά με τις επιδόσεις της κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους .

 

Η μετοχή της American Eagle Outfitters καταγράφει πτώση 6% καθώς οι προβλέψεις για τα αποτελέσματά της ήταν πολύ χαμηλότερες από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

 

Η μετοχή της JC Penney σημειώνει ράλι 9% καθώς η Citigroup την αναβάθμιση σε buy από neutral, εν μέσω προσδοκιών ότι η στρατηγική της εταιρείας θα τονώσει τις πωλήσεις.

 

Σε ότι αφορά τις οικονομικές ανακοινώσεις, ο δείκτης της εμπιστοσύνης των μικρών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ σημείωσε πτώση εξαιτίας της ανησυχίας για τις πωλήσεις, την οικονομία και την απασχόληση. Συγκεκριμένα, ο δείκτης μικρών επιχειρήσεων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων υποχώρησε κατά 2,7 μονάδες στις 91,4 μονάδες, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων.

«Η χρηματιστηριακή αγορά θα συνεχίσει να κινείτια ανοδικά αν και με μικρ΄τετες ταχύτητες στο επόεμνο δια΄στμηα», επισημαίνει ο Jim Russell ανώτερος στρατηγικός αναλυτής στην US Bank Wealth Management. «Ακόμα μένει να αξιολογηθεί κατά πόσο η οικονομική αδυναμία σχετίζονται με τις άσχημες καιρικές συνθήκες στη χώρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μεγάλο μέρος της αδυναμίας που έχουμε δει έχει να κάνει με τον καιρό και ότι θα υπάρξει ανάκαμψη κατά το δεύτερο τρίμηνο».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.