ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη άνοδος στη Wall

16:56 - 21 Μαϊ 2014 | Σχόλια Αγοράς
Εντονα ανοδικά κινείται σήμερα η Wall Street, με τη βοήθεια των θετικών εταιρικών αποτελεσμάτων, ενώ στο επίκεντρο της προσοχής των επενδυτών βρίσκονται οι ομιλίες υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Fed για ενδείξεις γύρω από την στρατηγική της νομισματικής της πολιτικής και η δημοσιοποίηση των πρακτικών από την τελευταία συνεδρίαση της ομοσπονδιακής τράπεζας.

Ο δείκτης Dow Jones ενσιχύεται 0,63%, ο δείκτης S&P 500 καταγράφει άνοδο 0,51% και ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,46% υψηλότερα.

 

Η μετοχής της Lowe's σημειώνει πτώση 2,15% παρά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου όπου η εταιρεία σημείωσε κέρδη 624 εκατ. δολάρια από  540 εκατ. δολάρια ένα χρόνο πριν, ενώ οι καθαρές πωλήσεις αυξήθηκαν 2,4%.

 

Η μετοχή της Tiffany ενισχύεται 8,9% μετά την ανακοίνωση καλύτερων των αναμενομένων αποτελεσμάτων τριμήνου, όπου η εταιρεία σημείωσε κέρδη 126 εκατ. δολάρια από 84 εκατ. δολάρια  την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ οι πωλήσεις αυξήθηκαν 13%.

 

Η μετοχής της FactSet καταγράφει κέρδη 1% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου τα οποία νίκησαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών,ενώ παράλληλα η εταιρεία αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για το 2015.

 

Την προσοχή της αγοράς συγκεντρώνει σήμερα τόσο η δημοσίευση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed όσο και η ομιλία της επικεφαλής της ομοσπονδιακής τράπεζας, Janet Yellen , ενώ  ομιλίες θα δώσουν ο William Dudley, πρόεδρος της Fed στη Νέα Υόρκη, η Esther George πρόεδρος της Fed στο Κάνσας και ο Narayana Kocherlakota, πρόεδρος της Fed στη Μινεάπολη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.