ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αισιοδοξία λόγω 9μήνων

10:43 - 14 Νοε 2006 | Σχόλια Αγοράς
Θετικές τάσεις αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ οι αναλυτές, καθώς η προσοχή των επενδυτών παραμένει στραμμένη στα αποτελέσματα 9μήνου των εισηγμένων, τα οποία συνεχίζουν να ικανοποιούν.

Eurocorp

Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν ελαφρώς υψηλότερα, ΅ε την ελληνική αγορά να επικεντρώνεται στην ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων.

Proton Bank

Σήμερα οι ξένες αγορές αναμένεται να ανοίξουν σταθεροποιητικά ή και ανοδικά, με τους επενδυτές να αναμένουν τις τιμές παραγωγού και τις λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ. Στο ΧΑ αναμένεται θετικό ξεκίνημα, με το ενδιαφέρον στα αποτελέσματα 9μήνου.

Marfin

Τα περιθώρια πτώσης θεωρούνται περιορισμένα, καθώς τα εταιρικά αποτελέσματα ικανοποιούν.

Fortius Finance

Ως πιθανότερο σενάριο προκτίνεται η προσπάθεια κίνησης του Γ∆ σε θετικές περιοχές σήμερα, καθώς τα χαμηλότερα των αναμενόμενων αποτελέσματα της Αγροτικής Τράπεζας στο 9΅ηνο έδειξαν να προεξοφλούνται χθες, ενώ τα αποτελέσματα της Coca Cola 3E που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί, αν και αναμενόμενα συνοδεύθηκαν από αναβάθμιση των στόχων του 2006 από τη διοίκηση. Επίσης, σημαντικά ήταν τα κέρδη του Nikkei 225 σήμερα το πρωί, λόγω της αύξησης του ΑΕΠ άνω των εκτιμήσεων, με τους ξένους δείκτες να παρουσιάζουν ανοδικές διαθέσεις λόγω Wall Street στην περίπτωση που δεν υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις στην πληθώρα των μακροοικονομικών στοιχείων που ανακοινώνονται.

Praxis International AXE

Συνέχιση των τάσεων συσσώρευσης αναμένεται και κατά τη σημερινή συνεδρίαση αφενός λόγω της κόπωσης που παρουσιάζει η εγχώρια κεφαλαιαγορά και αφετέρου λόγω της έλλειψής σημαντικών θετικών εκπλήξεως στις ανακοινώσεις των εταιρικών αποτελεσμάτων που θα μπορούσαν να ωθήσουν την αγορά σε υψηλότερα επίπεδα τιμών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.