ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alpha, εξωτερικό φτιάχνουν κλίμα

10:42 - 15 Νοε 2006 | Σχόλια Αγοράς
Το θετικό κλίμα στις ξένες αγορές αλλά και τα καλύτερα των προβλέψεων αποτελέσματα της Alpha Bank αναμένεται να φέρουν το ΧΑ σε ανοδικό ξεκίνημα, σήμερα.

Eurocorp

Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα, ακολουθώντας το θετικό χθεσινό κλείσιμο στην Αμερική ΅ε την ελληνική αγορά να επικεντρώνεται στην ανακοίνωση εταιρικών αποτελεσμάτων.

Marfin

Το κλίμα αναμένεται να παραμείνει θετικό, έπειτα και από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Alpha.

Proton Bank

Οι ξένες αγορές αναμένεται να κινηθούν υψηλότερα, έπειτα από τη χθεσινή άνοδο της Wall Street, ενώ ανάλογη κίνηση αναμένεται και στο ΧΑ, με τα θετικά αποτελέσματα της Alphaνα στηρίζουν το κλίμα.

Euroxx

Για σήμερα εκτιμάται ότι την τάση θα τη διαμορφώσει η αποτίμηση των αποτελεσμάτων των εισηγμένων εταιρειών ενώ η χρονοσειρά του Χ.Α. θα βρίσκεται σε τροχιά επαναπροσέγγισης υψηλών έτους.

Praxis International AXE

Χωρίς ιδιαίτερες αποκλίσεις αναμένεται να κινηθεί η εγχώρια αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αφενός λόγω του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των θετικών αποτελεσμάτων, κυρίως των εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης, έχει αποτυπωθεί στις τρέχουσες τιμές και αφετέρου λόγω της κόπωσης που παρουσιάζουν οι κυριότεροι δείκτες των διεθνών κεφαλαιαγορών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.