ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικό κλίμα με τα 9μηνα στο επίκεντρο

10:58 - 22 Νοε 2006 | Σχόλια Αγοράς
Την παραμονή του ΧΑ σε θετικό έδαφος αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τίθενται τα 9μηνα, που ανακοινώνονται κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Eurocorp

Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα, ΅ε την ελληνική αγορά να εστιάζει την προσοχή της στα εταιρικά αποτελέσματα.

Aspis Bank

Πιθανή θεωρείται μια ανοδική αντίδραση στις ευρωπαϊκές αγορές και την εμφάνιση σταθεροποιητικών τάσεων στην εγχώρια αγορά.

Proton Bank

Οι ξένες αγορές αναμένεται να κινηθούν ανοδικά, εν όψει της ανακοίνωσης των στοιχείων για τα επιδόματα ανεργίας και την εμπιστοσύνη καταναλωτή, ενώ θετικό άνοιγμα αναμένεται και στο ΧΑ.

Eurobank AXE

Σε θετικό έδαφος αναμένεται να παραμείνει το ΧΑ, με το ενδιαφέρον στα αποτελέσματα 9μήνου που ανακοινώνουν εταιρείες της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Praxis International AXE

Η αρνητική έκπληξη που ακολούθησε τα αποτελέσματα εννεαμήνου της ΔΕΗ δεν ήταν αρκετή για να ανακόψει το ανοδικό momentum που επικρατεί στην εγχώρια αγορά, ενώ κατά την σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να μην σημειωθούν ιδιαίτερες διακυμάνσεις, εν όψει και της αυριανής αργίας (Thanksgiving Day) από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.