ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συσσώρευση εν όψει αποτελεσμάτων

10:36 - 27 Νοε 2006 | Σχόλια Αγοράς
Τη διατήρηση των τάσεων συσσώρευσης αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ οι αναλυτές, σημειώνοντας πως η αγορά αναμένει τα αποτελέσματα των ΟΤΕ, Εθνική και ΟΠΑΠ, μέσα στην εβδομάδα.

Aspis Bank

Πιθανή θεωρείται η συνέχιση των τάσεων συσσώρευσης τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και στην εγχώρια αγορά. Ειδικά για την τελευταία, εκτιμάται ότι το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στις μετοχές του ΟΤΕ και της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίες θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα του εννεαμήνου εντός της εβδομάδος.

Proton Bank

Τάσεις συσσώρευσης αναμένονται κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ, με τους επενδυτές να περιμένουν τα αποτελέσματα 9μήνου εταιρειών όπως η ΕΤΕ, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ και κάποιες κατασκευαστικές πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Marfin

Διατήρηση της συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένεται στο ΧΑ.

Praxis International AXE

Στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων αναμένεται να εστιαστεί το ενδιαφέρον της επενδυτικής κοινότητας, αφού διανύουμε την τελευταία εβδομάδα ανακοίνωσης τους για την περίοδο της εννεάμηνης χρήσης.

Euroxx

Για τη σημερινή συνεδρίαση εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί στα τρέχοντα επίπεδα.

Eurocorp

Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα, με την ελληνική αγορά να παρουσιάζει τάσεις συγκέντρωσης προ της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων αυτή την εβδομάδα (Εθνική, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.