ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταθεροποιητικές οι διαθέσεις

10:38 - 08 Δεκ 2006 | Σχόλια Αγοράς
Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα, με την τάση να διαμορφώνεται από το εξωτερικό, λόγω της έλλειψης σημαντικών ειδήσεων, προβλέπουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ.

Proton Bank

Οι ξένες αγορές αναμένεται να κινηθούν πτωτικά, με τους επενδυτές να εστιάζουν στα στοιχεία για την ανεργία και την εμπιστοσύνη καταναλωτή, ενώ σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται στο ΧΑ.

Aspis Bank

Θεωρείται πιθανή τη δημιουργία τάσεων συσσώρευσης σήμερα τόσο στις διεθνείς όσο και την εγχώρια αγορά, εν αναμονή της δημοσίευσης των μακροοικονομικών στοιχείων στις ΗΠΑ.

Eurobank AXE

Σε φάση συσσώρευσης αναμένεται να βρεθεί σήμερα το ΧΑ, ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρεθεί το κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, αφού η εγχώρια ειδησεογραφία είναι περιορισμένη.

Marfin

Η συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα φαίνεται σαν το πιθανότερο σενάριο.

Praxis International AXE

Η ομιλία του προέδρου της ΕΚΤ που ακολούθησε μετά τη διαμόρφωση των επιτοκίων στο 3,5%, ενίσχυσε την αβεβαιότητα που επικρατεί στις αγορές, ενώ κατά την σημερινή συνεδρίαση, ο ΓΔΧΑ αναμένεται να ακολουθήσει την τάση που θα επικρατήσει στις κυριότερες διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Fortius Finance

Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως είναι η παραμονή του Γ∆ πάνω από την αντίσταση των 4.250 μονάδων για τρεις τουλάχιστον συνεδριάσεις ή η διαφυγή του από αυτά τα επίπεδα και η κίνηση προς την επόμενη αντίσταση των 4.317 μονάδων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχεια της ανοδικής κίνησης η διατήρηση της ζήτησης για δεικτοβαρείς μετοχές και ιδιαίτερα για αυτές του τραπεζικού κλάδου, αλλά και το θετικό κλίμα στο εξωτερικό (σήμερα το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών θα εστιασθεί στην ανακοίνωση των νέων θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ στις 15:30).

Eurocorp

Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα ακολουθώντας τη χθεσινή αρνητική συνεδρίαση στις ΗΠΑ σε αναμονή των σημερινών ανακοινώσεων των θέσεων εργασίας, ενώ η εγχώρια αγορά πιθανότατα να ακολουθήσει προς την ίδια κατεύθυνση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.