ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμηλές στροφές στη Σοφοκλέους

14:32 - 28 Δεκ 2006 | Σχόλια Αγοράς
Απουσία ενδιαφέροντος και σήμερα στο Χ.Α. με τον τζίρο να διαμορφώνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Κέρδη για ΕΤΕ, Κύπρου, επιλεκτικές αγορές σε 40άρη, 80άρη.

Πάνω από τα 35 ευρώ διαπραγματεύεται η Εθνική (+0,63%), στα 25,04 η Alpha (+0,26%) και στα 10,38 ευρώ η Κύπρου (+1,37%).

Αντιθέτως Eurobank, Εμπορική και Πειραιώς υποχωρούν.

Ενίσχυση σημειώνουν οιμετοχές των Cosmote, ΔΕΗ, Intracom, Bιοχάλκο, Αλουμίνιο της Ελλάδος, Ελληνική Τεχνοδομική, Intralot,

Τα υψηλότερα κέρδη καταγράφουν Yalco, Γαλαξίδι, Κέκροπας, Καραμολέγκος, Κτήμα Λαζαρίδη, Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες, Ιντερτέκ, Medicon, Μπουτάρης.

Στον αντίποδα πτωτικά κινούνται σημειώνουν ΕΛΠΕ, Τιτάνας, Τρία Εψιλον, ΚΑΕ, FolliFollie.

Από τους επιμέρους δείκτες τη σημαντικότερη ενίσχυση παρουσιάζουν τα χημικά, η τεχνολογία και οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, ενώ οι ασφάλειες, το εμπόριο και τα προσωπικά/οικιακά προϊόντα υποχωρούν.

Tη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών εμφανίζουν Εθνική, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Alpha, Εurobank, Υγεία, Αγροτική.

O κ. Μάνος Χατζηδάκης της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ αναμένει την εμφάνιση ισχυρότερων τάσεων σε δεικτοβαρείς τίτλους και ακόμα εντονότερων διακυμάνσεων στην μικρή κεφαλαιοποίηση η οποία σταδιακά δείχνει να αφυπνίζεται.

Ο συνδυασμός των εγχώριων και διεθνών παραγόντων είναι τέτοιος που δεν θα προκαλούσε εντύπωση η επίτευξη νεότερου φετινού υψηλού (4.402) στις δύο συνεδριάσεις που απομένουν για την λήξη της χρηματιστηριακής χρονιάς.

Αμαλία Κάτζου

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.