ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοδικά...

10:38 - 27 Αυγ 2007 | Σχόλια Αγοράς
Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση μετά και τα σημαντικά κέρδη που κατέγραψαν οι αγορές των ΗΠΑ, ενώ και οι ασιατικές ακολούθησαν την τάση. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, καθώς αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η περίοδος δημοσίευσης.

Proton Bank
Οι ευρωπαϊκές αγορές (η Βρετανία είναι κλειστή) αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα σήμερα, μετά και το δυνατό κλείσιμο των αγορών στις ΗΠΑ. Για την εγχώρια αγορά το ενδιαφέρον παραμένει στις εταιρείες που θα ανακοινώσουν αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου την τρέχουσα εβδομάδα που είναι και η τελευταία για τη δημοσίευση αποτελεσμάτων.

Πειραιώς ΑΧΕ
Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα ανακοίνωσης αποτελεσμάτων εξαμήνου και περιμένουμε πως το ενδιαφέρον των επενδυτών θα εστιαστεί σε έναν αριθμό εταιρειών που ανακοινώνει όπως Motor Oil, Cosmote, ΔΕΗ, Intralot, ATE Bank, και ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα.

Eurocorp
Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα σήμερα, συνεχίζοντας το ράλι και ακολουθώντας την πορεία των ασιατικών αγορών, ενώ η εγχώρια αγορά θα κινηθεί αναλόγως.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.