ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Marfin: Εν αναμονή για τον επόμενο καταλύτη το ΧΑ

19:11 - 03 Δεκ 2007 | Σχόλια Αγοράς
Μετά το πέρας της περιόδου ανακοίνωσης αποτελεσμάτων, οι επενδυτές θα παραμείνουν στην αναμονή του επόμενου καταλύτη που θα δώσει κατεύθυνση στην αγορά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Marfin.

Τα αποτελέσματα 9μήνου που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ενέπνευσαν ένα κλίμα αισιοδοξίας στην αγορά, με αυτά της Εθνικής Τράπεζας να ξεχωρίζουν. Επιπλέον, παρατηρείται παράλληλα και μια γενικότερη αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου, καθώς πλησιάζει η περίοδος ανακοίνωσης των εταιρικών αποτελεσμάτων του συνόλου του έτους.

Οι αναλυτές της Marfin τονίζουν ότι ο συσχετισμός της ελληνικής αγοράς με τις Ευρωπαϊκές και την Αμερικανική θα είναι ακόμη εντονότερος την τρέχουσα εβδομάδα, και είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί από μια ενδεχόμενη συνέχεια της αστάθειας, χωρίς να αποκλείεται και η πιθανότητα να συνεχιστεί η θετική πορεία της προηγούμενης εβδομάδας.

Η λίστα με τις προτεινόμενες μετοχές της Marfin γι αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει τις Εθνική Τράπεζα, Πειραιώς, Μέτκα, Ιντραλότ, Νεοχημική, S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και Μηχανική.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.