ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Shiba Inu: To πιο... συζητημένο κρυπτονόμισμα του 2021 Κύριο

09:47 - 31 Δεκ 2021 | Νομίσματα
Shiba Inu: To πιο... συζητημένο κρυπτονόμισμα του 2021
Το κρυπτονόμισμα Shiba Inu δεν είναι πλέον ένα αστείο. Το νόμισμα, το οποίο εμπνεύστηκε από ένα meme κουτάβι και χαρακτηρίζεται ως «ο δολοφόνος του dogecoin», ήταν το νόμισμα το οποίο παρακολουθούσε ο περισσότερος κόσμος το 2021, νικώντας το bitcoin και το Ethereum.

Σύμφωνα με το CoinMarketCap, το Shiba Inu είχε 188 εκατομμύρια views, τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ το bitcoin ήρθε δεύτερο με 145 εκατομμύρια views. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Shiba Inu είναι το 13ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, με μία κεφαλαιοποίηση πάνω από $20 δισεκατομμύρια.

Ταυτοχρόνως, το dogecoin βρίσκεται στην τρίτη θέση με τα κρυπτονομίσματα που έχουν τα περισσότερα views, έχοντας 107 εκατομμύρια views ενώ το Cardano έχει 86 εκατομμύρια και το Ethereum 81 εκατομμύρια.

Η άνοδος του Shiba Inu έχει πυροδοτηθεί από τον δισεκατομμυριούχο Ελον Μασκ, ο οποίος έκανε ένα tweet με το κουτάβι του, ράτσας Shiba Inu. Αυτό το tweet οδήγησε στην αύξηση της τιμής του νομίσματος κατά 50%.

Άλλος ένας βασικός λόγος για την άνοδο της τιμής του Shiba Inu είναι επειδή υπάρχουν φήμες ότι θα καταχωρηθεί στην επενδυτική πλατφόρμα Robinhood.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Shiba Inu ονομάστηκε το πιο συζητημένο κρυπτονόμισμα του κόσμου. Νωρίτερα τον Οκτώβριο, η ICO Analytics αποκάλυψε ότι το Shiba Inu ήταν το πιο συζητημένο κρυπτονόμισμα τον Οκτώβριο, καταβάλλοντας το 22% των συζητήσεων στην πλατφόρμα, με το Ethereum να καταβάλλει το 8.1% και το bitcoin το 7.2%.

Την ίδια στιγμή τα κρυπτονομίσματα Safemoon, Solana, Cardano και Binance ήταν μέσα στα δέκα πιο συζητημένα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, κανένα από τα κρυπτονομίσματα δεν πλησίασε το Shiba Inu.

Σχεδόν το 70.52% της συνολικής κυκλοφορίας του Shiba Inu ελέγχεται από οκτώ λογαριασμούς «φάλαινες», από τους οποίους μία «φάλαινα» έχει το 41.03%. Αυτό σημαίνει ότι όλες αυτές οι «φάλαινες» είχαν τουλάχιστον 800% κέρδη από τις επενδύσεις τους τον τελευταίο μήνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.