• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Χρηματιστηρια Wall Street Ευρωαγορες

Χρηματιστήρια

«Βήμα σημειωτόν» στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια- Τα βλέμματα στην Credit Suisse

Με ανεπαίσθητες μεταβολές ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Παρασκευής (25/11) στα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, με το «σήμα» της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για μικρότερες αυξήσεις επιτοκίων να δίνει ώθηση στους δείκτες σε εβδομαδιαία βάση.

Εβδομαδιαία άνοδος στη Wall Street-Σε υψηλό 7μήνου ο Dow Jones

(upd) Ως διαδικαστικού χαρακτήρα λογίζεται η σημερινή (25/11) συνεδρίαση της Wall Street, καθώς ολοκληρώθηκε τρεις ώρες νωρίτερα λόγω Black Friday. Προηγήθηκε χθες (24/11) η ανάπαυλα της χρηματιστηριακής αγοράς λόγω της αργίας της «Ημέρας των Ευχαριστιών». Ωστόσο, σήμερα κατακτήθηκε ένα ορόσημο, καθώς ο Dow Jones έκλεισε στο υψηλότερο επίπεδο από τον περασμένο Απρίλιο.

Ήπιες διακυμάνσεις στο άνοιγμα των ευρωαγορών σε μια θετική εβδομάδα

Μεικτά πρόσημα καταγράφουν οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Παρασκευής (25/11), δείχνοντας σταθεροποιητικές τάσεις.

Απώλειες στις ασιατικές αγορές-Σε υψηλό 40ετίας ο πληθωρισμός στην Ιαπωνία

Με πτώση έκλεισαν τη συνεδρίαση της Παρασκευής (25/11) οι περισσότεροι από τους κυριότερους δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας, με τα μάκρο να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Νέο υψηλό τριμήνου για τις ευρωαγορές: «Καύσιμο» το real estate

Την τρίτη διαδοχική τους άνοδο κατέγραψαν σήμερα (24/11) τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, επεκτείνοντας το υψηλό τριών μηνών που έχουν σημειώσει από την περασμένη Τρίτη (22/11). Ώθηση παρείχε ο κλάδος των ακινήτων, καθώς και τα πρακτικά της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), σύμφωνα με τα οποία αναμένεται σύντομα επιβράδυνση του ρυθμού αυξήσεων των επιτοκίων.

Θετικό κλίμα στο άνοιγμα των ευρωαγορών… χωνεύοντας τη Fed

Ήπια ανοδικά κινούνται οι περισσότεροι από τους κυριότερους δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Πέμπτης (24/11), καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα τελευταία πρακτικά της συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Άνοδος στις ασιατικές αγορές, με... σήμα από τη Fed

Τα χρηματιστήρια της Ασίας ακολούθησαν το θετικό κλίμα που διαμορφώθηκε στη Wall Street μετά τις ανακοινώσεις της Fed για φρένο στις αυξήσεις επιτοκίων.

Το «σήμα» για επιβράδυνση των αυξήσεων επιτοκίων ενίσχυσε τη Wall Street

Σε ανοδικό έδαφος ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης (23/11) οι δείκτες της Wall Street, με τα πρακτικά της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve) να δίνουν τον «παλμό».

Ευρωαγορές: Δεύτερη συνεδρίαση κερδών με διεύρυνση του υψηλού τριμήνου

Με κέρδη έκλεισαν σήμερα (23/11) τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, καθώς η άνοδος του κλάδου των εξορύξεων αντιστάθμισε τις ισχυρές απώλειες της Credit Suisse.

Μετρημένες κινήσεις στην Wall Street λόγω Fed

Σε ανοδική κίνηση βρίσκονται οι κύριοι δείκτες της Wall Street στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Τετάρτης (23/11). Ωστόσο μέχρι στιγμής οι κινήσεις είναι διστακτικές αφού οι επενδυτές αναμένουν τη δημοσίευση των πρακτικών της Fed.

Επιφυλακτικότητα στο άνοιγμα των ευρωαγορών-Ανησυχία για την οικονομία της ευρωζώνης

Μεικτά πρόσημα καταγράφουν οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Τετάρτης (23/11), καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα οικονομικά στοιχεία της ευρωζώνης και περιμένουν τα τελευταία πρακτικά της συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Κέρδη στις ασιατικές αγορές- Αύξηση-ρεκόρ των επιτοκίων στη Νέα Ζηλανδία

Στα «πράσινα» ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης (23/11) οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας, ακολουθώντας της Wall Street και στον απόηχο της αύξησης των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα της Νέας Ζηλανδίας κατά 75 μονάδες βάσης, τη μεγαλύτερη στην ιστορία της.

Wall Street: Σε υψηλό 10 εβδομάδων ο S&P 500

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν την Τρίτη (22/11) οι δείκτες της Wall Street, με τον ευρύτερο S&P 500 να πρωταγωνιστεί, καθώς ξεπέρασε το ορόσημο των 4.000 μονάδων κλείνοντας στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 εβδομάδων και συγκεκριμένα από τις 12 Σεπτεμβρίου.

σελίδα 1 από 930
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman