• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Χρηματιστηρια Wall Street Ευρωαγορες

Χρηματιστήρια

Τα εταιρικά κέρδη ώθησαν τις μετοχές σε ρεκόρ στο τέλος μιας εβδομάδας που ξεκίνησε με ανησυχία σε σχέση με την εντεινόμενη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Ευνοϊκή ήταν η λήξη των συνεδριάσεων στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή (23/7), με το ευρύτερο κλίμα να είναι θετικό έπειτα από τις ανακοινώσεις που αφορούν την Ευρωζώνη και τους επενδυτές να προσβλέπουν σε περισσότερα ευοίωνα σημάδια για την πορεία της οικονομικής ανάκαμψης.

Ανοδικά ξεκίνησαν την Παρασκευή (23/7) οι συνεδριάσεις στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Mικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια την Παρασκευή (23/7), με τις ανησυχίες για την εξέλιξη της πανδημίας να παραμένουν έντονες και να επηρεάζουν τους επενδυτές στις επιλογές τους.

Οι τεχνολογικές μετοχές οδήγησαν τη Wall Street σε κέρδη την Πέμπτη (22/7) για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση. Το απροσδόκητο άλμα στα αιτήματα για επίδομα ανεργίας συγκράτησε, ωστόσο, την άνοδο.

Οι ανακοινώσεις της ΕΚΤ έδωσαν ώθηση στις ευρωπαϊκές αγορές, που στην πλειοψηφία τους έκλεισαν με θετικό πρόσημο τη συνεδρίαση της Πέμπτης (22/7).

Οι χρηματιστηριακές αγορές των ΗΠΑ άνοιξαν μικτές την Πέμπτη 22/7, χάνοντας κάποια αρχική δυναμική από τις προθεσμιακές αγορές, μετά από αύξηση των αρχικών ποσοστών ανεργίας, η οποία προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες ανησυχίες ότι το νέο πανδημικό κύμα θα μπορούσε να διαταράξει την οικονομική ανάκαμψη.

Σε ανοδική τροχιά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές την Πέμπτη (22/7), έπειτα και από τη χθεσινή επωφελή ημέρα, με τους επενδυτές να στρέφουν το βλέμμα τους στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αλλά και άλλες ανακοινώσεις που πρόκειται να καθορίσουν τα επόμενά τους βήματα. 

Με θετικά πρόσημα κινήθηκαν τα χρηματιστήρια της Ασίας σήμερα (22/7), προσανατολιζόμενα στην πορεία που χάραξε η Wall Street, παρά το γεγονός πως η ανησυχία, που προκαλούν η μετάλλαξη Δέλτα και τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού, δεν έχει υποχωρήσει. 

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα οι μετοχές κινήθηκαν ανοδικά στα αμερικανικά χρηματιστήρια, καλύπτοντας τις απώλειες μετά το "μίνι κραχ" της Δευτέρας (19/7).

Με σημαντικά κέρδη ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Θετικό κλίμα επικρατεί κατά την εκκίνηση των συνεδριάσεων στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Τετάρτη (21/7), έπειτα από την παγκόσμια ανησυχία που προκλήθηκε τις προηγούμενες μέρες μπροστά στο φόβο ενός «πανδημικού Κραχ».

Ασαφής ο προσανατολισμός των ασιατικών αγορών σήμερα (21/7), έπειτα από τις ανοδικές τάσεις που καταγράφηκαν χθες στη Wall Street από κοινού με τη γνωστοποίηση της ανόδου των εξαγωγών της Ιαπωνίας.

σελίδα 1 από 795
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman