• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Χρηματιστηρια Wall Street Ευρωαγορες

Χρηματιστήρια

Η Wall Street ακύρωσε εν τέλει την προσπάθειά της για ανάκαμψη από τις απώλειες των προηγούμενων ημερών, καθώς παρά το δυναμικό της ξεκίνημα, κινήθηκε τελικά σε… ρηχά νερά.

Έντονους προβληματισμούς δημιουργεί η εξάπλωση του κοροναϊού στους επενδυτές των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, τα οποία έκλεισαν με μικτά πρόσημα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η DBRS προειδοποίησε για τον κίνδυνο η Ιταλία να βιώσει μια τεχνική ύφεση, δηλαδή δύο τρίμηνα αρνητικής ανάπτυξης.

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η χρηματιστηριακή αγορά στις ΗΠΑ, αντιδρώντας στο κραχ των δύο προηγούμενων συνεδριάσεων. Ωστόσο, οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί, καθώς παρακολουθούν την εξάπλωση του νέου κοροναϊού να λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε πτωτική τροχιά - με κάπως περιορισμένες απώλειες - παραμένουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς ο κοροναϊός εξαπλώνεται και στην Ευρώπη, προκαλώντας ανησυχία στους επενδυτές. 

«Κύμα» ρευστοποιήσεων εκδηλώνεται στο χρηματιστήριο της Αθήνας μετά την χθεσινή τεχνική ανοδική αντίδραση, ενώ για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι απώλειες στις ευρωαγορές.

Τρίτη διαδοχική συνεδρίαση μεγάλων απωλειών για τις ασιατικές αγορές, καθώς «φουντώνουν» οι ανησυχίες για την εξάπλωση του κοροναϊού και την επίδρασή του στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη.

Οι παγκόσμιες αγορές βρίσκονται σε περιδίνηση λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού, που αποτελεί μαύρο κύκνο για την παγκόσμια οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό, η Wall Street κατέγραψε νέες ισχυρές απώλειες, μετά και το «κραχ» της συνεδρίασης της Δευτέρας.

Με βαριές απώλειες έκλεισαν τη συνεδρίαση της Τρίτης τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, με τους επενδυτές να ανησυχούν έντονα λόγω της αύξησης της επιδείνωσης του κοροναϊού, ιδιαίτερα στην Ιταλία, όπου ο αριθμός των νεκρών και των κρουσμάτων ανεβαίνει συνεχώς.

Απώλειες καταγράφουν οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street, αν και ξεκίνησαν δυναμικά τη συνεδρίαση της Τρίτης. Οι δείκτες έχασαν τα κέρδη τους και συνεχίζουν σε πτωτική τροχιά, μετά το χθεσινό κραχ εξαιτίας της παγκόσμιας έξαρσης του κοροναϊού.

Επιφυλακτική άνοδο καταγράφουν οι τρεις βασικοί δείκτες της Wall Street στη συνεδρίαση της Τρίτης, μετά το χθεσινό sell-off, όπου οι δείκτες έκλεισαν με απώλειες άνω του 3%.

Σε πτωτικό έδαφος κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στη συνεδρίαση της Τρίτης, έπειτα από το χθεσινό κραχ που υπέστησαν. Στο επίκεντρο της ανησυχίας βρίσκεται η εξάπλωση του φονικού κοροναϊού, τα θύματα του οποίου ολοένα και αυξάνονται.

Αρνητικά γύρισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα, μετά το ανοδικό ξεκίνημα. Η εξάπλωση του κοροναϊού στην Ιταλία προκαλεί μεγάλες ανησυχίες στους επενδυτές 

Μετά τη χθεσινή «καταιγίδα», τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια αντιδρούν σήμερα θετικά. Κατά το χθεσινό sell off, λόγω των ανησυχιών για τον κοροναϊό χάθηκαν πάνω από μισό τρισ. δολάρια από τα 99 χρηματιστήρια του πλανήτη. 

σελίδα 1 από 639
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman