• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Χρηματιστηρια Wall Street Ευρωαγορες

Χρηματιστήρια

Την τρίτη διαδοχική συνεδρίαση κερδών κατέγραψαν σήμερα (15/10) οι βασικοί δείκτες της Wall Street, έχοντας ως στηρίγματα τα ισχυρά αποτελέσματα γ’ τριμήνου της Goldman Sachs, καθώς και τα καλύτερα των αναμενόμενων στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Με κέρδη ολοκληρώθηκε η εβδομάδα για τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, με τις τραπεζικές μετοχές να δίνουν τον παλμό με τα κέρδη ύψους 1,7% που κατέγραψαν.

Με κέρδη για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση συνεχίζουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street, με την αμερικανική αγορά να λαμβάνει ώθηση από τα ικανοποιητικά στοιχεία για τις λιανικές πωλήσεις.

Ανοδικά κινούνται οι κυριότεροι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Παρασκευής (15/10), μετά και τις πρώτες ενθαρρυντικές ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων από τις ΗΠΑ. 

Πήραν τα... πάνω τους οι αγορές Ασίας και Ωκεανίας μετά και την άνοδο της Wall Street την Πέμπτη (14/10), με τους κυριότερους δείκτες να κλείνουν στα «πράσινα» στη συνεδρίαση της Παρασκευής (15/10).

Με σηματωρό τον τραπεζικό κλάδο, η Wall Street έκλεισε σε ανηφορικό έδαφος τη σημερινή συνεδρίαση.

Ισχυρή άνοδο και μάλιστα για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση κατέγραψαν οι κυριότεροι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, λαμβάνοντας στήριξη κυρίως από τα εταιρικά αποτελέσματα.

Σε ανοδική τροχιά κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street, έχοντας ως στήριγμα τα ικανοποιητικά αποτελέσματα γ’ τριμήνου ορισμένων τραπεζών, καθώς και την πτώση των νέων αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ.

Στα «πράσινα» κινούνται οι δείκτες των κυριότερων ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Πέμπτης (14/10), επεκτείνοντας τα κέρδη τους μετά τα ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου που ανακοινώθηκαν στις ΗΠΑ.

Στα «πράσινα» κινήθηκαν οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας την Πέμπτη (14/10), με την ηπειρωτική Κίνα να αποτελεί εξαίρεση, την ώρα που οι τιμές παραγωγού στη χώρα αυξήθηκαν με τον πιο γρήγορο ρυθμό των τελευταίων ετών.

Ήπια ανοδικά κινήθηκαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στη συνεδρίαση της Τετάρτης (13/10), με τους επενδυτές να εστιάζουν στα στοιχεία για τον πληθωρισμό, που ανακοινώθηκαν νωρίτερα και ήταν ελαφρώς χειρότερα των προσδοκιών.

Υψηλότερα, σε σύγκριση με την έναρξη, ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης (13/10) τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, λαμβάνοντας ώθηση από τα ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου που ανακοινώθηκαν στις ΗΠΑ.

Με μικτά πρόσημα ξεκίνησε η σημερινή (13/10) συνεδρίαση της Wall Street, με τα νέα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, αλλά και τα εταιρικά αποτελέσματα γ’ τριμήνου να βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των επενδυτών.

σελίδα 1 από 817
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman