• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Χρηματιστηρια Wall Street Ευρωαγορες

Χρηματιστήρια

Πτωτικά κινούνται οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Τρίτης (18/1), με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στις ΗΠΑ.

Διαφορετικές τάσεις κατέγραψαν οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας στη συνεδρίαση της Τρίτης (18/1), με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον κυρίως στις ΗΠΑ.

Θετικά πρόσημα κατέγραψαν σήμερα (17/1) τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης και καθώς η Wall Street είναι κλειστή λόγω αργίας, η προσοχή των επενδυτών στράφηκε στην Κίνα.

Στα «πράσινα» κινούνται οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια της Ευρώπης στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Δευτέρας (17/1), με το ενδιαφέρον να στρέφεται και στο Eurogroup.

Διαφορετικές τάσεις ακολούθησαν οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας στη συνεδρίαση της Δευτέρας (17/1), με τα κινεζικά μάκρο να είναι στο επίκεντρο.

Νευρικότητα επικράτησε σήμερα (14/1) στις επενδυτικές τάξεις της Wall Street, με τους επενδυτές να αξιολογούν τα αποτελέσματα τριμήνου μεγάλων τραπεζικών ομίλων, τα οποία ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Απώλειες κατέγραψαν σήμερα (14/1) τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, στον απόηχο των επιθετικών δηλώσεων από αξιωματούχους της ΕΚΤ, που πυροδότησαν τις ανησυχίες των επενδυτών τον αντίκτυπο της αυστηροποίησης της νομισματικής της πολιτικής.

Απώλειες καταγράφει η Wall Street στη συνεδρίαση της Παρασκευής (14/1), με τις τραπεζικές πιέσεις να είναι ισχυρές, παρά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν σήμερα ορισμένοι μεγάλοι τραπεζικοί όμιλοι για το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Πτωτικά κινούνται οι κυριότεροι δείκτες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Παρασκευής (14/1), καθώς οι νέες δηλώσεις αξιωματούχων της Fed δημιουργούν ανησυχία στους επενδυτές.

Πτωτικά κινήθηκαν οι περισσότεροι από τους κυριότερους δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας στη συνεδρίαση της Παρασκευής (14/1), με τις νέες δηλώσεις αξιωματούχου της Fed να προκαλούν ανησυχία στους επενδυτές.

Επιστροφή στα «κόκκινα» για τους δείκτες της Wall Street, μετά τα απογοητευτικά μακροοικονομικά στοιχεία για τον πληθωρισμό και τις αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ. Μεγάλος «χαμένος» της σημερινής συνεδρίασης ο τεχνολογικός κλάδος.

Μικτή ήταν η σημερινή (13/1) των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, με τους βασικούς δείκτες να υφίστανται μικρές μεταβολές. Η νευρικότητα στις τάξεις των επενδυτών οφείλεται κυρίως στη νέα αύξηση του πληθωρισμού τόσο στην ευρωζώνη όσο και στις ΗΠΑ.

Σε ανοδική τροχιά παραμένει και σήμερα (13/1) η Wall Street, με τον Nasdaq να ενισχύεται για τέταρτη διαδοχική συνεδρίαση και τους Dow Jones και S&P 500 να σημειώνουν κέρδη για τρίτη σερί ημέρα.

σελίδα 1 από 842
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman