• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Χρηματιστηρια Wall Street Ευρωαγορες

Χρηματιστήρια

Πτωτικά κινούνται στο άνοιγμα της Παρασκευής (1/7) τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, που χθες έκλεισαν το χειρότερο τρίμηνό τους από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού.

Με απώλειες ολοκλήρωσαν την πρώτη συνεδρίαση του Ιουλίου οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας, παρά τα θετικά στοιχεία για την εργαστηριακή δραστηριότητα στην Κίνα.

Ιστορικής σημασίας η σημερινή (30/6) συνεδρίαση της Wall Street, καθώς ολοκληρώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2022, το οποίο ήταν το χειρότερο των τελευταίων 52 ετών και συγκεκριμένα από τότε που πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Ρίτσαρντ Νίξον (1970).

Βαριές ημερήσιες, τριμηνιαίες και εξαμηνιαίες απώλειες κατέγραψαν τα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης, ολοκληρώνοντας με άσχημο τρόπο ένα επώδυνο διάστημα, κατά το οποίο ξεχώρισαν ως αρνητικοί καταλύτες η έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά και η απότομη άνοδος των επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες.

Ισχυρά πτωτικά κινούνται οι κυριότεροι δείκτες της Wall Street στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Πέμπτης (30/6). Το αμερικανικό χρηματιστήριο, με μεγάλες απώλειες, κατευθύνεται προς το χειρότερο πρώτο εξάμηνο εδώ και δεκαετίες.  

Πτωτικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο άνοιγμα της Πέμπτης (30/6), καθώς το κλίμα στην παγκόσμια αγορά παραμένει απαισιόδοξο.

Διαφορετικές τάσεις ακολούθησαν οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης (30/6), με τα μάκρο να επηρεάζουν την πορεία τους.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η προτελευταία συνεδρίαση του β’ τριμήνου και α’ εξαμήνου 2022 για τη Wall Street, με τις εναλλαγές προσήμων να είναι συνεχείς και με τους βασικούς δείκτες να καταγράφουν ήπιες μεταβολές. Οι S&P 500 και Nasdaq κατέγραψαν νέες απώλειες, με τον πρώτο μάλιστα να οδεύει προς το χειρότερο πρώτο εξάμηνο από την εποχή της πρώτης θητείας του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Νίξον, το 1970.

Επιστροφή στις απώλειες μετά από τρεις συνεδριάσεις κερδών για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τους φόβους των επενδυτών για ύφεση στην παγκόσμια οικονομία να επιστρέφουν.

Μεικτά πρόσημα καταγράφουν οι κυριότεροι δείκτες της Wall Street στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Τετάρτης (29/6), σε μια προσπάθεια της αγοράς να ανακάμψει από την πτωτική τροχιά των προηγούμενων ημερών.

Πτωτικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο άνοιγμα της Τετάρτης (29/6), ακολουθώντας την τάση στην Ασία και στις ΗΠΑ.

 

Στα «κόκκινα» έκλεισαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης (29/6) οι κυριότεροι δείκτες στα χρηματιστήρια Ασίας και Ωκεανίας, με τις μετοχές στο Χονγκ Κονγκ να ηγούνται των απωλειών.

«Βουτιά» για δεύτερη διαδοχική συνεδρίαση κατέγραψε η Wall Street, παρά την αρχική της άνοδο, οδεύοντας προς το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2022 με ισχυρές απώλειες. «Βαρίδι» αποτέλεσαν σήμερα (28/6) τα απογοητευτικά στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ.

σελίδα 1 από 888
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman