ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τσεκούρι» σε 1.100 θέσεις εργασίας από την Coinbase

16:15 - 14 Ιουν 2022 | Νομίσματα
«Τσεκούρι» σε 1.100 θέσεις εργασίας από την Coinbase
Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, Coinbase Global Inc, ανακοίνωσε την Τρίτη (14/6) ότι θα περικόψει το 18% του εργατικού δυναμικού του, ήτοι περίπου 1.100 θέσεις εργασίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τον περιορισμό του κόστους εν μέσω συνθηκών sell off στην αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Οι απολύσεις έρχονται μια μέρα αφότου το bitcoin απώλεσε έως και 14% καθώς η αμερικανική εταιρεία δανεισμού κρυπτονομισμάτων, Celsius Network, «πάγωσε» τις αναλήψεις και τις μεταφορές, ως το τελευταίο σημάδι της ύφεσης που πλήττει την crypto-αγορά.

Η Coinbase δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα επεκτείνει το «πάγωμα» των προσλήψεών της για το άμεσο μέλλον και θα ακυρώσει ορισμένες προσφορές που είχε αποδεχθεί.

Σε μια κατάθεση την Τρίτη, που επικαλείται το Reuters, η εταιρεία είπε ότι αναμένει να επιβαρυνθεί με περίπου 40 έως 45 εκατ. δολάρια σε συνολικά έξοδα αναδιάρθρωσης, τα οποία ουσιαστικά σχετίζονται με την απόλυση εργαζομένων και άλλα οφέλη απόλυσης.

Τον περασμένο μήνα η Coinbase ανέφερε μείωση 35% στα συνολικά έσοδα ύψους 1,17 δισ. δολαρίων για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, χαμηλότερα από τις προσδοκίες των αναλυτών και επιβαρύνοντας το επενδυτικό κλίμα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.