ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται... TIME Square στο metaverse

08:35 - 28 Ιουν 2022 | Νομίσματα
Έρχεται... TIME Square στο metaverse
Το περιοδικό TIME συνεχίζει την... επιδρομή του στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και των NFTs, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το The Sandbox που βασίζεται σε blockchain για την κατασκευή της TIME Square στο metaverse.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η πρωτοβουλία είναι εμπνευσμένη από το «εικονικό πνεύμα και ενέργεια» της πραγματικής συνοικίας Times Square στη Νέα Υόρκη. Η περιοχή φημίζεται για τις απέραντες, φωτισμένες διαφημιστικές πινακίδες της και θεωρείται η «καρδιά της Νέας Υόρκης» και «το σταυροδρόμι του κόσμου».

Το TIME σχεδιάζει να αναδημιουργήσει κάτι παρόμοιο, αλλά στο metaverse. Η συνεργασία θα επιτρέψει στην εταιρεία πολυμέσων να κατασκευάσει την TIME Square στην εικονική της γη στο Sandbox, καθιστώντας την τον πρώτο προορισμό του TIME στο metaverse, από τότε που εντάχθηκε στον χώρο των NFTs πέρυσι.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η εμβληματική εταιρεία κυκλοφόρησε το TIMEpieces, μια κοινοτική πρωτοβουλία NFT που παρουσιάζει τα αυθεντικά έργα τέχνης περισσότερων από 40 καλλιτεχνών με ιδιαίτερη επιρροή. Επί του παρόντος, η κοινότητα διαθέτει τέσσερις συλλογές NFT: Genesis, Inspiration, Long Neckie Women of the Year, Slices of TIME και Beatclub Collection.

Στόχος να γίνει η «καρδιά του metaverse»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του TIME, Κιθ Α. Γκρόσμαν, στόχος της εταιρείας είναι να οικοδομήσει ένα εικονικό περιβάλλον που θα γίνει η «καρδιά του metaverse».

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν προορισμό που θα είναι η καρδιά του metaverse. Από την κυκλοφορία του TIMEPieces τον Σεπτέμβριο του 2021, έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη μιας κοινότητας στο Web3 που επωφελήθηκε από την απίστευτη κληρονομιά 100 ετών και την πρόσβαση που έχει δημιουργήσει το TIME», είπε.

Το TIME Square θα χρησιμεύσει ως πλατφόρμα χωρίς αποκλεισμούς για τους κατόχους του TIMEPieces για να απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες, όπως η συμμετοχή σε συναντήσεις και εκδηλώσεις που φιλοξενούνται από τα TIME Studios για εκπαιδευτικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.