• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Κατοικίες Αγροί Ενοικιάσεις

Ακίνητα

Υπερδιπλασιασμός κερδοφορίας στο α’ εξάμηνο για την Trastor

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των καθαρών κερδών του Ομίλου για το Α’ εξάμηνο του 2022, καθώς ανήλθαν σε €21,0 εκ. έναντι €8,8 εκ. της αντίστοιχης περιόδου του 2021.

Συνέχεια στην άνοδο τιμών «βλέπει» η πλειοψηφία των ιδιοκτητών ακινήτων

Αισιόδοξο για την πορεία ανόδου των τιμών ακινήτων δηλώνει ποσοστό 42% όσων έχουν ακίνητο προς πώληση καθώς πιστεύουν ότι το επόμενο διάστημα οι τιμές των ακινήτων θα συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, σύμφωνα με έρευνα της Ακαδημίας real estate της newdeal σε συνεργασία με το Εργαστήρι Εκπαίδευσης και Εφαρμογών Λογιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά μείωση δημοτικών τελών καθαριότητος- φωτισμού στον Δήμο Αθηναίων

Μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού του Δήμου Αθηναίων ζήτησε με επιστολή της προς το Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το έτος 2023, προσθέτοντας ότι η μείωση αυτή είναι απόλυτα εφικτή για τρείς συγκεκριμένους λόγους.

ΕΤΑΔ: Καθημερινά και τον Οκτώβριο τα ιαματικά λουτρά Υπάτης

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ανακοίνωσε την παράταση της λειτουργίας της Επιχειρηματικής της Μονάδας «Ιαματική Πηγή Υπάτης» για το μήνα Οκτώβριο 2022.

Ενίσχυση μεγεθών και θετική πορεία επενδύσεων για τη Dimand

Σημαντική βελτίωση κατέγραψε η εταιρεία «Dimand Real Estate Development» αναφορικά με τις οικονομικές επιδόσεις της κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Αύξηση εσόδων 55% για την BriQ Properties το α’ εξάμηνο

Η BriQ Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. (η «Εταιρεία» και ο «Όμιλος») ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τις ενοποιημένες καταστάσεις, τα έσοδα του πρώτου εξαμήνου 2022 αυξήθηκαν κατά 55% σε € 4,0 εκ. από € 2,6 εκ. λόγω αφενός της ενσωμάτωσης εσόδων από τις επενδύσεις σε logistics και αφετέρου, λόγω της μείωσης των συγκριτικών εσόδων του Α’ εξαμήνου 2021 εξαιτίας των υποχρεωτικών μειώσεων ενοικίων λόγω μέτρων κατά του Covid-19.

ΠΟΜΙΔΑ: Ανάγκη παρεμβάσεων στο Κτηματολόγιο- Τι ζητά

Να καθοριστεί εικοσαετής η προθεσμία διόρθωσης των αρχικών εγγραφών στο Εθνικό Κτηματολόγιο από την έναρξη λειτουργίας κάθε Κτηματολογικού Γραφείου & να επιλυθεί άμεσα το ιδιοκτησιακό πρόβλημα των εκτός σχεδίου ακινήτων, ώστε να μην μετατραπεί το Κτηματολόγιο σε εργαλείο δήμευσης της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας, ζήτησε με επιστολή της από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Γεν. Διευθυντή του Ελληνικού Κτηματολογίου κ. Στέφανο Κοτσώλη η ΠΟΜΙΔΑ.

Η Γεωπύλη INSPIRE του Ελληνικού Κτηματολογίου συμπλήρωσε δύο χρόνια λειτουργίας

Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που τέθηκε σε λειτουργία για το ευρύ κοινό, η Γεωπύλη INSPIRE του Ελληνικού Κτηματολογίου, που δημιουργήθηκε με σκοπό την εναρμόνιση των δεδομένων του με τις απαιτήσεις της Οδηγίας INSPIRE (2007/2/ΕΚ).

Prodea: Κέρδη €80,4 εκατ.-Αύξηση τζίρου κατά 13,2% το α’ εξάμηνο

Η Prodea Investments ανακοίνωσε ότι ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε σε €73,5 εκατ. το πρώτο εξάμηνο του 2022 έναντι €64,9 εκατ. το πρώτο εξάμηνο 2021 (αύξηση 13,2%), ενώ τα κέρδη ανήλθαν σε €80,4 εκατ.

ΠΟΜΙΔΑ: Να καταβληθούν καθυστερούμενα μισθώματα κατοικιών προσφύγων προγράμματος ESTIA ΙΙ

Την καταβολή των καθυστερούμενων μισθωμάτων κατοικιών που έχουν εκμισθωθεί για τη στέγαση προσφύγων μέσω του προγράμματος ΕSTIA II ζητά η ΠΟΜΙΔΑ.

Ξεμπλοκάρει η παραχώρηση κτιρίου του ΕΦΚΑ στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Ξεμπλοκάρει, με πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, η παραχώρηση στην «Κιβωτό του Κόσμου» του κτιρίου του ΕΦΚΑ που βρίσκεται στην Ακαδημία Πλάτωνος. Αυτό θα επιτευχθεί με νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί σύντομα προς ψήφιση στη Βουλή.

Τι ισχύει για τον ενοικιαστή ενός ακινήτου που πλειστηριάστηκε

Μία από τις «παράπλευρες απώλειες» του πλειστηριασμού ενός ακινήτου, είναι και η τύχη της μίσθωσης μετά τη διενέργειά του.

Ακυρώθηκε το e-auction για την εκμίσθωση της «Ωκεανίδας»

Την ακύρωση του διαγωνισμού μίσθωσης για την «Ωκεανίδα» ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ.

σελίδα 1 από 222
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman