ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coinbase:Εκτοξεύτηκε η μετοχή της μετά το deal με την BlackRock

17:26 - 04 Αυγ 2022 | Νομίσματα
Coinbase:Εκτοξεύτηκε η μετοχή της μετά το deal με την BlackRock
Εκτοξεύτηκαν στα ύψη την Πέμπτη οι μετοχές της Coinbase, αφού το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ανακοίνωσε μια συνεργασία με την BlackRock, η οποία θα επιτρέψει στους πελάτες της «πρόσβαση» σε συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, ξεκινώντας με το bitcoin.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το CNBC, οι μετοχές της Coinbase ενισχύθηκαν κατά 25,2%, ενώ νωρίτερα την ίδια μέρα σημείωσαν άλμα έως και 40%.

Οι υπηρεσίες «Coinbase Prime» θα είναι διαθέσιμες για τους πελάτες της BlackRock, μέσω του επενδυτικού προγράμματος «Aladdin».

«Οι θεσμικοί πελάτες μας ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο να εκτεθούν στις αγορές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και επικεντρώνονται στο πώς να διαχειριστούν αποτελεσματικά τον κύκλο ζωής αυτών των περιουσιακών στοιχείων», δήλωσε ο Joseph Chalom, της BlackRock.

Όπως υπογράμμισε ο ίδιος, η παραπάνω συνεργασία «θα τους επιτρέψει να διαχειρίζονται τις εκθέσεις τους σε bitcoin απευθείας στις υπάρχουσες ροές εργασίας διαχείρισης χαρτοφυλακίου και συναλλαγών».

Οι μετοχές της Coinbase είχαν πέσει πρόσφατα και οι αναλυτές δεν ήταν σίγουροι γιατί. Η μετοχή έκανε άλμα 20% την Τετάρτη. Οι μετοχές εξακολουθούσαν να υποχωρούν σχεδόν κατά 70% για το 2022 μέχρι το κλείσιμο της Τετάρτης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.