ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κυκλοφορήσει συλλογή NFT

09:50 - 17 Νοε 2022 | Νομίσματα
Και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κυκλοφορήσει συλλογή NFT
Στη… μόδα των NFT υπέκυψε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην εβδομάδα δική του σχετική συλλογή στο Binance NFT.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεργάστηκε με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων τον Ιούνιο για να προσφέρει NFT και Web3 στα πολλά εκατομμύρια θαυμαστών του.

Τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα με πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο Binance NFT Marketplace.

«Από την αρχική μας ανακοίνωση για την πρωτοποριακή πολυετή συνεργασία μεταξύ Binance και CR7, συνεργαζόμαστε στενά με τον Ρονάλντο για να δημιουργήσουμε μια πρώτη στο είδος της εμπειρία, που θα αλλάξει το παιχνίδι στον τομέα των NFT για πάντα», δήλωσε η Binance.

Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο συνεργάστηκε με τον Ρονάλντο νωρίτερα φέτος για να κάνει ακόμα πιο δημοφιλή τα NFT μεταξύ των φιλάθλων του ποδοσφαίρου.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει κερδίσει πέντε Χρυσές Μπάλες και έχει αγωνιστεί σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Παράλληλα, είναι ο ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους followers στο Instagram.

Μοναδική εμπειρία για τους κατόχους

Η πρώτη συλλογή NFT του Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι διαθέσιμη την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ως μέρος μιας αποκλειστικής, πολυετούς συνεργασίας με την Binance.

Θα περιλαμβάνει επτά φιγούρες κινουμένων σχεδίων με τέσσερα επίπεδα σπανιότητας: Super Super Rare (SSR), Super Rare (SR), Rare (R) και Normal. Κάθε φιγούρα NFT απεικονίζει τον Ρονάλντο σε μια εμβληματική στιγμή της ζωή του, από τα «ανάποδα ψαλίδια» που έχουν σημαδέψει την καριέρα του μέχρι την παιδική του ηλικία στην Πορτογαλία.

Τα 45 υψηλότερης αξίας CR7 NFT (5 SSR και 40 SR) θα τεθούν σε δημοπρασία στην αγορά Binance NFT. Η δημοπρασία θα παραμείνει ανοιχτή για 24 ώρες, με τα NFT να απονέμονται στον πλειοδότη. Οι τιμές προσφοράς θα ξεκινούν από 10.000 BUSD για SSR και 1.700 BUSD για SR.

Τα υπόλοιπα 6.600 NFT (600 R και 6.000 N) θα προσφέρονται στο Binance ξεκινώντας από 77 BUSD για τη «Normal» σπανιότητα.

Κάθε επίπεδο σπανιότητας θα συνοδεύεται από το δικό του σύνολο αποκλειστικών προνομίων, που κυμαίνονται από:

- Προσωπικό μήνυμα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο

- Υπογεγραμμένα προϊόντα από τον CR7 & την Binance

- Εγγυημένη πρόσβαση σε όλα τα μελλοντικά λανσαρίσματα CR7 NFT

- Δωρεάν CR7 Mystery Boxes

- Συμμετοχή σε διαγωνισμούς με δώρα υπογεγραμμένα προϊόντα

Επιπλέον, οι νέοι χρήστες που εγγράφονται στο Binance.com (και συμπληρώνουν το KYC) θα λάβουν ένα Mystery Box Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτά τα κουτιά μπορεί να περιλαμβάνουν limited edition Ronaldo NFT. Τα CR7 Mystery Boxes είναι διαθέσιμα για τους πρώτους 1,5 εκατομμύριo νέους χρήστες της Binance που εγγράφονται με αναφερόμενο ID RONALDO.

Κι εδώ… ανταγωνιστής του Λιονέλ Μέσι

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του, ο Λιονέλ Μέσι, έχει επίσης μπει στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Ο Αργεντινός υπέγραψε συμφωνία 20 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Socios τον Μάρτιο, και έγινε ο Παγκόσμιος Πρεσβευτής της εταιρείας.

Έδωσε επίσης τα χέρια με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bitget για να προωθήσει την εταιρεία και να παρουσιάσει τα οφέλη του Web3 σε καταναλωτές ανά τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:04 - 17 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.