ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Binance: Δίνει $1 δισ. για να διασώσει τα crypto

10:59 - 25 Νοε 2022 | Νομίσματα
Binance: Δίνει $1 δισ. για να διασώσει τα crypto
Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, Binance, ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το «Ταμείο Ανάκαμψης» του κλάδου, το οποίο έχει στόχο να στηρίξει τους «παίκτες» που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες από τη χρεοκοπία της FTX.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω σχετικής της ανάρτησης, η Binance ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε αρχικές δεσμεύσεις στο ταμείο ανάκαμψης, ενώ πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που στο μέλλον παραστεί ανάγκη μπορεί να αυξήσει αυτό το ποσό σε 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο CEO της Binance, Changpeng Zhao, σχολίασε ότι «το κάνουμε αυτό με διαφάνεια». Τα δημόσια στοιχεία του blockchain δείχνουν ισοζύγιο περίπου 1 δισ. δολαρίων στο stablecoin BUSD της ίδιας της Binance.

Το BUSD είναι ένα stablecoin που εκδίδεται από την εταιρεία υποδομής blockchain Paxos και έχει εγκριθεί και ρυθμιστεί από το Υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Paxos.

Το κεφάλαιο αυτό είναι μια προσπάθεια της Binance να διατηρήσει τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων στη ζωή μετά την αίτηση πτώχευσης FTX.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:15 - 25 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.