ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CEO Binance: Ομαλοποιείται η κατάσταση- Επιστρέφουν οι καταθέσεις

11:38 - 14 Δεκ 2022 | Νομίσματα
CEO Binance: Ομαλοποιείται η κατάσταση- Επιστρέφουν οι καταθέσεις
Οι καταθέσεις επιστρέφουν και «τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί» στη Binance, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της την Τετάρτη (14/12), μια ημέρα αφότου παρατηρήθηκε απότομη αύξηση στις αναλήψεις, με το ανταλλακτήριο να διακόπτει ορισμένες συναλλαγές με stablecoin.

Την Τρίτη, η εταιρεία δεδομένων blockchain Nansen είπε ότι η Binance κατέγραψε αναλήψεις ύψους 1,9 δισεκατομμυρίου δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες και ότι το ανταλλακτήριο «έπαυσε προσωρινά» τις αναλήψεις του stablecoin USDC.

«Τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος Changpeng Zhao σε ένα tweet. «Χθες δεν ήταν οι υψηλότερες αναλήψεις που επεξεργαστήκαμε, ούτε καν οι κορυφαίες 5».

Τo 1,9 δισεκατομμύριo δολάρια αναλήψεων tokens που βασίζονται στο blockchain του Ethereum αποτελεί τη μεγαλύτερη ημερήσια εκροή σε διάστημα 24 ωρών από τις 13 Ιουνίου, έδειξαν τα στοιχεία του Nansen.

Ο τρόπος με τον οποίο τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όπως η Binance και η πλέον χρεοκοπημένη πρώην αντίπαλός της, FTX χειρίζονται τις καταθέσεις πελατών, παρακολουθείται στενά από χρήστες και ρυθμιστικές αρχές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.