ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Binance έλαβε άδεια λειτουργίας στη Σουηδία

14:11 - 12 Ιαν 2023 | Νομίσματα
H Binance έλαβε άδεια λειτουργίας στη Σουηδία
Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, Binance, εισήλθε στη χρηματοπιστωτική αγορά της Σουηδίας, έπειτα από σχετική έγκριση που έλαβε από τη χρηματοοικονομική εποπτική αρχή της χώρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η παραπάνω εγγραφή επιτρέπει πλέον στη Binance να δημιουργεί ειδική ιστοσελίδα στα σουηδικά καθώς και να συναλλάσσεται με πελάτες στη χώρα.

Η Binance αντιπροσωπεύει πάνω από το ήμισυ της παγκόσμιας αγοράς συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Με την εγγραφή της στη Σουηδία, έχει πλέον λάβει ρυθμιστικές άδειες ή εγκρίσεις σε 15 δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Ο πυρήνας των δραστηριοτήτων της εταιρείας, η ιστοσελίδα Binance.com, επεξεργάστηκε πέρυσι συναλλαγές αξίας άνω των 22 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο όπως σημειώνει το Reuters δεν έχει αποκαλυφθεί πού εδρεύει.

Παρά το γεγονός ότι το ανταλλακτήριο έχει λάβει έγκριση από 14 ρυθμιστικές αρχές, δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για τη ροή των χρημάτων μεταξύ των τοπικών μονάδων και του binance.com.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.