• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Επιχειρήσεις Τράπεζες Εξαγωγές Ιδιωτικοποιήσεις

Επιχειρήσεις

Προγράμματα ύψους άνω των 3,5 δισ. ευρώ "τρέχει" το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) με στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, χωρίς σε αυτά να υπολογιστεί το μεγαλεπίβολο πρόγραμμα "Ύδωρ 2.0", το οποίο από μόνο του θα χρηματοδοτήσει άμεσα, έργα 1,6 δισ. ευρώ.

Η Pan Am έφερε την επανάσταση στις αερομεταφορές και τις ηπείρους πιο κοντά. Με την βομβιστική επίθεση στο Λόκερμπι το 1988 γράφτηκε ο επίλογος. Ο κόσμος της χρωστά πολλά - και οι Βερολινέζοι.

 

Το μεγαλύτερο έπαθλο των τελευταίων επτά ετών μοιράζει απόψε το ΛΟΤΤΟ. Ανέρχεται σε 4,4 εκατ. ευρώ και είναι το υψηλότερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού από τον Ιούνιο του 2014. Συγκεκριμένα, στις 14 Ιουνίου του 2014 ένας τυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ από την Πυλαία Θεσσαλονίκης είχε κερδίσει 4.289.301,72 ευρώ.

Απογοήτευση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο, καθώς καταγράφηκε υποτονική κίνηση στις φετινές εκπτωτικές ημέρες της Black Friday (26/11) και της Cyber Monday (29/11). Σημαντικός παράγοντας που «φρέναρε» την εξόρμηση των καταναλωτών στα καταστήματα, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους, ήταν η κακοκαιρία με τις έντονες κατά τόπους καταιγίδες, οι οποίες άφησαν τους καταστηματάρχες στο… περίμενε.

Η εξειδίκευση των πολυεπίπεδων μέτρων στήριξης, τα καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά και οι ευκαιρίες που υπάρχουν για τις ελληνικές εξαγωγές παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων με τίτλο: «Εξαγωγές: Δύναμη Ανάπτυξης και Προοπτικής για την Ελλάδα», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υβριδική ημερίδα με θέμα «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ» που διοργανώθηκε από το Εργαστήριο Βιοχημείας του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Εργαστήριο Ανοσολογίας του  Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ και τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό  «Η ΠΙΝΔΟΣ». Κατά τη διάρκειά της προβλήθηκαν τα σημαντικά ευρήματα του ερευνητικού έργου «Π.Ι.Ν.Δ.Ο.Σ.»: «Πρωτοποριακοί Ιχνηλάτες ως Νέοι Δείκτες Ορισμού  Συστημάτων Ελεύθερης Βοσκής».

Στην επικύρωση της συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο προχωρά η ΕΥΔΑΠ, με τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, προκειμένου να επικυρώσουν τις συμβάσεις για το αδιύλιστο νερό και το Εξωτερικό Υδροδοτικό Σύστημα της περιοχής της Αθήνας.

Κατά τον αιφνιδιαστικό, επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης «ΠΡΟΪΣΤΑΚΗ ΑΦΟΙ Α.Ε.» στον νομό Λασιθίου Κρήτης, με δραστηριότητα την τυποποίηση ελαιολάδου, διαπιστώθηκε ότι η εν λόγω επιχείρηση προμηθεύτηκε, κατά το διάστημα 2020-2021, ποσότητα 7851 λίτρων μη πιστοποιημένου (ως Π.Ο.Π.) ελαιολάδου, την οποία συσκεύασε και διακίνησε ως «ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Π.Ο.Π». Αναλυτικά, το 2020 διακίνησε 2358 λίτρα και το 2021 διακίνησε 5493 λίτρα ελαιολάδου, που έφερε καταχρηστικά την ένδειξη «ΣΗΤΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Π.Ο.Π».

Πληρωμές άνω των 114 εκατ. ευρώ κατέβαλε την περασμένη εβδομάδα ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Ανθότυρο στο οποίο διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου βακτηρίου λιστέρια ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Οι γιορτές πλησιάζουν και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

Στην έκδοση 110.355 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών θα προβεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Profile Software, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας για την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

 • · Με γνώμονα την αποτελεσματικότητα του έργου τους και την προάσπιση της ασφάλειας των μελών τους, η FordMotorΕλλάς στέκεται στο πλευρό των αρχών παρέχοντας τις Οδηγίες Έκτακτης Ανάγκης καθώς και τα Φύλλα Διάσωσης όλων  των οχημάτων της γκάμας της στην Ελλάδα που κινούνται με ηλεκτρική ενέργεια. 
σελίδα 1 από 8898
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman