• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%
Επιχειρήσεις Τράπεζες Εξαγωγές Ιδιωτικοποιήσεις

Επιχειρήσεις

Εμπιστοσύνη στις αρχές για την διαλεύκανση της επίθεσης στα κεντρικά γραφεία της, εκφράζει με ανακοίνωσή της η εταιρεία, μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Σε μία εποχή που επικρατεί κατά κόρον η ανασφάλεια σε κάθε νέα επένδυση και ρίσκο, λόγω της πανδημίας, υπάρχουν κάποιοι που τολμούν να κάνουν πραγματικότητα το όραμά τους, πηγαίνοντας κόντρα στους καιρούς, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει πανηγυρικά.

Ριζικά έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις των εργαζομένων μετά από περίπου 16 μήνες τηλεργασίας, ευέλικτων ωραρίων αλλά και αποστασιοποίησης από το παραδοσιακό περιβάλλον εργασίας, εν γένει, σύμφωνα με όσα καταδεικνύει έρευνα του World Economic Forum. 

Πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης 342 εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων θα υλοποιήσει το Επιμελητήριο Λασιθίου, με τη δράση για κατάρτιση και πιστοποίηση που θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης με 500.000 ευρώ. 

Παράταση αεροπορικής οδηγίας πτήσεων εσωτερικού, που θα ισχύει έως την Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί, ανακοίνωσε στο επιβατικό κοινό η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Οι επιβάτες από την ηπειρωτική χώρα θα ταξιδεύουν σε νησιωτικούς προορισμούς μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή αρνητικού τεστ (PCR 72 ωρών /RAPID 48 ωρών), ή βεβαίωσης νόσησης. Τα μέτρα έχουν ως στόχο τον περιορισμό της διασποράς της νόσου COVID-19.

Εκτενές αφιέρωμα στο Ελληνικό κάνει το Bloomberg επισημαίνοντας ότι η ανακατασκευή του παλαιού αεροδρομίου της Αθήνας φέρνει μια μοναδική ευκαιρία για παραθαλάσσιες κατοικίες δίπλα στην πόλη και ότι πριν ακόμη αρχίσουν τα κατασκευαστικά έργα, ενδεχομένως να είναι ήδη πολύ αργά για να κάνει κάποιος αγορά. Παράλληλα, κάνει σύγκριση στις τιμές της περιοχής, που θα είναι οι υψηλότερες στην Ελλάδα, με αυτές σε Νέα Υόρκη, Σαγκάη και Γενεύη. 

Στο τέλος, όπως άλλωστε, κάθε χρόνο θα γίνει η ο τελικός λογαριασμός στο ταμείο του Ελληνικού τουρισμού. Ωστόσο, φέτος όσο κι αν στην αρχή της Άνοιξης υπήρχε μια σχετική αισιοδοξία, άργησε να καταγραφεί η δυναμική. Έτσι από το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου ζεστάθηκε η αγορά..

Η Eurobank εξέδωσε την Παρασκευή (23/7) ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τις αποφάσεις της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ελέγχου.

Τη διάθεση των αδιάθετων ποσών από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για την επανεκκίνηση της εστίασης ζητεί ο κλάδος, όπως τονίστηκε την Παρασκευή (23/7) σε συνέντευξη Τύπου του "Κύκλου Επιχειρηματιών Εστίασης", παρουσία του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά. Οι περισσότερες επιχειρήσεις μένουν εκτός προγράμματος και άρα τα διαθέσιμα 330 εκατομμύρια ευρώ δεν θα διανεμηθούν.

Τον διπλασιασμό του προϋπολογισμού του Ελληνικού Εθνικού Μελισσοκομικού Προγράμματος για καθένα από τα έτη 2021 και 2022 από τα 6.474.584 ευρώ στα 12.325.290 ευρώ, αποφάσισε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή.

Την ανάπτυξη στρατηγικού σχεδίου δράσεων για την προβολή και προώθηση του ελληνικού μαρμάρου στο εξωτερικό, με τριετή χρονικό ορίζοντα, υλοποίησε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας – Θράκης (Σ.Ε.Μ.Μ.Θ), σε συνεργασία με την εταιρία ICAP και την DK Marketing.

 Δύο σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις για το πώς οι  ελληνικές, εξαγωγικές επιχειρήσεις, θα έχουν δυναμική συμμετοχή στις δύο κορυφαίες εκθέσεις, «BIGSHOW 2021» και «Anuga 2021», διοργάνωσε η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) μέσα στον Ιούλιο.

Επιδότηση ύψους  20 χιλιάδων ευρώ σε κάθε ιδιοκτήτη ταξί, για να αντικαταστήσει το παλιό, πιο ρυπογόνο, αυτοκίνητό του, με ένα καινούριο, πλήρως ηλεκτρικό, εξήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας. 

σελίδα 1 από 8692
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman