ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντυπωσιακό το πρώτο τρίμηνο για το Bitcoin- Κέρδος 70% Κύριο

08:03 - 10 Απρ 2023 | Νομίσματα
Εντυπωσιακό το πρώτο τρίμηνο για το Bitcoin- Κέρδος 70%
Έπειτα από ένα δύσκολο φινάλε το 2022, το Bitcoin ολοκλήρωσε ιδιαίτερα θετικά το πρώτο τρίμηνο του 2023, καταγράφοντας εντυπωσιακά κέρδη 70%.

Η δραστηριότητα του βασικού δικτύου κατέγραψε ανοδική εικόνα εν μέσω της ευρύτερης ανάκαμψης της αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία που μελετούν την απόδοση του δικτύου και του περιουσιακού στοιχείου το 1ο τρίμηνο, το Bitcoin ξεπέρασε τις 800 εκατομμύρια συναλλαγές, με αξία πάνω από 107 τρισεκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Πρόκειται για ένα τεράστιο κατόρθωμα για ένα δίκτυο που υπάρχει μόλις από το 2008.

Παρά τη bear market, οι ενεργές διευθύνσεις στο δίκτυο Bitcoin έχουν ανοδική τάση.

Όσον αφορά την κατανεμημένη προσφορά, ο αριθμός των κατόχων λιγότερων από 10 Bitcoin έχει επίσης αυξηθεί στο 17% της συνολικής προσφοράς.

Με τον αριθμό των συναλλαγών να εκτινάσσεται, αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα έσοδα για τους miners με τη μορφή προμηθειών συναλλαγών.

Εν τω μεταξύ, ο ρυθμός κατακερματισμού δικτύου κινείται κοντά στα υψηλά όλων των εποχών αφού έφτασε το επίπεδο ρεκόρ των 400 Eh/s, προσφέροντας μια πολύ αναγκαία ώθηση στον προβληματικό τομέα εξόρυξης.

Η χωρητικότητα του Δικτύου Lightning του Bitcoin ξεπέρασε επίσης τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ η υιοθέτηση ήταν χαμηλή, η ανάκαμψη ήταν ενθαρρυντική για την ανάπτυξή του.

Νατάσα Παπαδημητροπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 08:06 - 10 Απρ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.