ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Binance.US αποκόπτεται από το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα Κύριο

09:48 - 09 Ιουν 2023 | Νομίσματα
Η Binance.US αποκόπτεται από το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα
Στην αποκοπή της Binance.US από το αμερικανικό χρηματοοικονομικό σύστημα θα προχωρήσουν οι τράπεζες από τις 13 Ιουνίου, και κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι πελάτες του ανταλλακτηρίου δεν θα μπορούν πια να χρησιμοποιούν δολάρια για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το CNBC, η Binance ανακοίνωσε την αλλαγή μέσω του λογαριασμού της στο Twitter και χαρακτήρισε αδικαιολόγητες τις αγωγές των αμερικανικών αρχών. Κατόπιν τούτων, προχώρησε από μόνη της στην απενεργοποίηση της δυνατότητας των πελατών της να αγοράζουν και να καταθέτουν δολάρια.

Οι πελάτες της Binance.US δεν θα χάσουν τα χρήματά τους. Όσοι δεν τα έχουν αποσύρει έως τις 13 Ιουνίου θα μπορούν, θεωρητικά, να τα μετατρέψουν σε ένα stablecoin όπως το tether και στη συνέχεια να κάνουν ανάληψη και να μετατρέψουν τα νομίσματα αυτά σε δολάρια κάπου αλλού.

{https://twitter.com/BinanceUS/status/1666996908651323393}

Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι οι τράπεζες που συνεργάζονταν με την Binance τη θεωρούν υπερβολικά ριψοκίνδυνη για να την κρατήσουν σαν πελάτη, καθώς οι κατηγορίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι πολύ σοβαρές για να τις αγνοήσουν.

Όλα αυτά έρχονται μετά από τις αγωγές της αμερικανικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η οποία κατηγορεί τόσο την εταιρεία όσο και τον ιδρυτή της, Changpeng Zhao, για παραβίαση της αμερικανικής νομοθεσίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.