ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Binance: Βρίσκεται υπό προκαταρκτική έρευνα στη Γαλλία

15:19 - 16 Ιουν 2023 | Νομίσματα
Binance: Βρίσκεται υπό προκαταρκτική έρευνα στη Γαλλία
Υπό προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία του Παρισιού βρίσκεται η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, για παράνομη προσέγγιση πελατών και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται τη γαλλική εφημερίδα Le Monde, «στη Γαλλία, οι επιτόπιες επισκέψεις από ρυθμιστικές αρχές και επιθεωρητές αποτελούν μέρος των ρυθμιστικών υποχρεώσεων που πρέπει να τηρούν όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα».

« Είχαμε μια τέτοια επιτόπια επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα από τις αρμόδιες αρχές», δήλωσε εκπρόσωπος της Binance. Παράλληλα, σημείωσε: «Δεν θα σχολιάσουμε τις σε θέματα επιβολής του νόμου ή ρυθμιστικών αρχών εκτός από το να πούμε ότι τα δεδομένα των χρηστών μας διατηρούνται με ασφάλεια και παρέχονται σε κυβερνητικούς αξιωματούχους μόνο μετά τα κατάλληλα δικαιολογητικά έγγραφα».

Νωρίτερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ολλανδική αγορά επειδή δεν ήταν σε θέση να εκπληρώσει τις απαιτήσεις εγγραφής για να λειτουργήσει ως πάροχος υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.