ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coinbase: «Εκτοξεύεται» η μετοχή-Ανακοίνωσε τα πρώτα κέρδη σε δυο χρόνια

13:07 - 16 Φεβ 2024 | Νομίσματα
Coinbase: «Εκτοξεύεται» η μετοχή-Ανακοίνωσε τα πρώτα κέρδη σε δυο χρόνια
Η μετοχή της Coinbase ανεβαίνει ακόμα και 13% στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street την Παρασκευή (16/2), αφού ανακοίνωσε τα πρώτα τριμηνιαία κέρδη εδώ και δύο χρόνια.

Η Coinbase, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι τα καθαρά κέρδη ανήλθαν συνολικά σε 273 εκατομμύρια δολάρια το τέταρτο τρίμηνο.

Τα καθαρά της έσοδα ήταν 905 εκατομμύρια δολάρια το τέταρτο τρίμηνο του 2023, αυξημένα κατά σχεδόν 50% από 605 εκατομμύρια δολάρια την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Τα κρυπτονομίσματα, επισημαίνει το CNBC, συγκέντρωσαν τεράστιο ενδιαφέρον από τους επενδυτές το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους, μετά την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ να εγκρίνει τα πρώτα spot Βitcoin ETF.

Τα νέα οδήγησαν σε αυξημένη ζήτηση για κρυπτονομίσματα λόγω της προσδοκίας ότι θα μπορούσε να προκαλέσει αυξημένο ενδιαφέρον από ιδιώτες επενδυτές.

Η Coinbase είπε ότι τα έσοδα από συναλλαγές ήταν η κύρια κινητήρια δύναμη των εσόδων για το τελευταίο τρίμηνο του 2023, προσθέτοντας ότι τα έσοδα από συνδρομές και υπηρεσίες παρέμειναν σχετικά σταθερά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.