ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται νέο sell off στις αγορές;

11:31 - 15 Οκτ 2015 | Χρηματιστήρια
Έρχεται νέο sell off στις αγορές;
Σύμφωνα με τις στατιστικές μελέτες που διαθέτουμε, οι επόμενες εβδομάδες αποτελούν μια περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται από την υψηλότερη μεταβλητότητα της χρονιάς.

Όλα τα θεμελιώδη και τεχνικά στοιχεία που μελετάμε αλλά και οι στατιστικές αναλύσεις για τα τελευταία 50 χρόνια, δείχνουν ότι υπάρχουν αυξημένες να υπάρξει κατακόρυφη αύξηση της μεταβλητότητας κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων.

Σύμφωνα με τις στατιστικές μελέτες που διαθέτουμε, οι επόμενες εβδομάδες αποτελούν μια περίοδο η οποία χαρακτηρίζεται από την υψηλότερη μεταβλητότητα της χρονιάς. Και όταν έχουμε ήδη περάσει από μια περίοδο ισχυρών αναταραχών το διάστημα Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, το ενδιαφέρον μας γίνεται ιδιαίτερα έντονο.

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος σημειώνουν τις μεγαλύτερες διακυμάνσεις, κάτι που μεταφράζεται σε σημαντικές ευκαιρίες για τους traders. Το παρακάτω γράφημα είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό.

14 10 15 spxchart

Το ενδιαφέρον στοιχείο του γραφήματος είναι ότι υπάρχει η τάση τα τελευταία 50 χρόνια, προς το τέλος Οκτωβρίου να υπάρχει μια προσπάθεια των αγορών να βρουν τα χαμηλά είτε το Σεπτεμβρίου είτε του Οκτωβρίου. Αυτό, έρχεται σε απόλυτη επιβεβαιώση του σεναρίου που έχουμε στο ForexReport.gr για την πορεία της Wall Street στις επόμενες συνεδριάσεις. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.