ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οριακές κινήσεις στη Wall Street

17:52 - 27 Νοε 2015 | Χρηματιστήρια
Οριακές κινήσεις στη Wall Street
Με οριακές διακυμάνσεις και μικτά πρόσημα, όπως «έδειχναν» τα futures, άρχισε η συνεδρίαση στη Wall Street μετά το χτεσινό ρεπό.

Ειδικότερα, στο άνοιγμα ο Dow Jones υποχωρούσε 0,03%, ενώ ο S&P άνοιξε με +0,03% και ο Nasdaq με +0,18%.

Χθες, Πέμπτη, η Wall Street παρέμεινε κλειστή λόγω της Ημέρας των Ευχαριστιών, ενώ σήμερα η αμερικανική αγορά θα κλείσει νωρίτερα. Την Τετάρτη, οι βασικοί χρηματιστηριακοί δείκτες έκλεισαν με μικτά πρόσημα, εν μέσω μιας υποτονικής συνεδρίασης.

Σε ό,τι αφορά στο "μέτωπο" των επιχειρήσεων, σήμερα, Black Friday, το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από το πώς θα κυμανθεί η κίνηση στην αγορά και πόσοι θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις σε ηλεκτρονικά είδη, είδη ένδυσης και άλλα προϊόντα. Επομένως, οι επενδυτές στρέφουν το "βλέμμα" σε ενδεχόμενες ενημερώσεις από της εταιρείες λιανικής.

Ενδεικτικά, η Target Corp ανακοίνωσε ότι είχε μια καλή αρχή για το Σαββατοκύριακο της Black Friday, αν και αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για την έναρξη της εορταστικής αγοραστικής περιόδου. 

Η αμερικανική εταιρεία, η οποία ξεκίνησε να πουλάει τα ηλεκτρονικά της είδη με έκπτωση 10% την προηγούμενη Κυριακή, ανακοίνωσε ότι τα προϊόντα που σημείωσαν τις υψηλότερες πωλήσεις στα καταστήματά της ήταν τα iPads της Apple και οι τηλεοράσεις. 

Οι εταιρείες λιανικής έχουν εκδώσει πτωτικές προβλέψεις για το τρίμηνο των διακοπών, από την Wal-Mart Stores και τα καταστήματα όπως Nordstrom και Macy’s, μέχρι τα εξειδικευμένα καταστήματα όπως το Dick’s Sporting Goods και το Tiffany & Co.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.