ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε κλείνουν οι διεθνείς αγορές για το Πάσχα των Καθολικών

18:50 - 24 Μαρ 2016 | Χρηματιστήρια
Πότε κλείνουν οι διεθνείς αγορές για το Πάσχα των Καθολικών
Κλειστές θα παραμείνουν οι αγορές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ τη Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς, την 25η Μαρτίου, η οποία είναι Μεγάλη Παρασκευή για τους Καθολικούς, ενώ κάποιες δεν θα λειτουργήσουν ουτε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα και με το MarketWatch, η Μεγάλη Παρασκευή δεν αποτελεί εθνική αργία για τις ΗΠΑ, επομένως θα δημοσιευθεί η δεύτερη και τελική αναθεώρηση των στοιχείων για το ΑΕΠ του τέταρτου τριμήνου. Ωστόσο, οι επενδυτές δεν θα έχουν την ευκαιρία να αντιδράσουν, καθώς το χρηματιστήριο Globex θα είναι κλειστό τη Μεγάλη Παρασκευή, οπότε κλειστή θα παραμείνει και η αγορά ομολόγων.

 

Κλειστό, τη Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών, θα παραμείνει και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, αλλά και το χρηματιστήριο Nasdaq, όπως και η χρηματιστηριακή αγορά του Τορόντο στον Καναδά.

 

Στην Ευρώπη, τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια, συμπεριλαμβανομένων του Λονδίνου, του Παρισιού και της Φρανκφούρτης, θα είναι κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή και τη Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών, την 28η Μαρτίου.

 

Στην Ασία, οι αγορές στην Σιγκαπούρη δεν θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ οι αγορές στο Χονγκ Κονγκ, στην Αυστραλία, στη Νέα Ζηλανδία και στη Νότια Αφρική θα είναι κλειστές την 25η και την 28η Μαρτίου.

 

Σημειωτέον πως κλειστό, την Παρασκευή και τη Δευτέρα, θα παραμείνει και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:47 - 24 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.