ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απώλειες για τα futures της Wall εν όψει Fed

16:03 - 25 Απρ 2016 | Χρηματιστήρια
Απώλειες για τα futures της Wall εν όψει Fed
Υποτονική αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση στη Wall Street, καθώς οι επενδυτές αναμένουν τη συνεδρίαση της Federal Reserve, αυτήν την εβδομάδα.

Τα futures του βιομηχανικού Dow Jones υποχωρούν κατά 0,30%, ενώ τα futures του S&P 500 σημειώνουν πτώση 0,31% και τα futures του τεχνολογικού Nasdaq καταγράφουν απώλειες 0,33%, με πιέσεις από την πτώση του αργού.


Η προσοχή της αγοράς στρέφεται στις Κεντρικές Τράπεζες, καθώς αναμένονται οι τελευταίες αποφάσεις για τη νομισματική πολιτική τόσο από τη Fed, όσο και από την Τράπεζα της Ιαπωνίας (BoJ).


Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, την Τρίτη και την Τετάρτη, δεν αναμένεται να αποφασιστεί νέα αύξηση των επιτοκίων, δεδομένων των μικτών μηνυμάτων από το σκέλος της αμερικανικής οικονομίας. Το μείζον ερώτημα για τους επενδυτές είναι εάν και πότε, εντός του 2016, θα έλθει αύξηση των επιτοκίων, με τους αναλυτές να θεωρούν πως η Fed, αυτήν την εβδομάδα, ενδέχεται να ανοίξει "παράθυρο" νέας αύξησης ακόμη και για τον Ιούνιο.


Την Πέμπτη, ακολουθούν οι αποφάσεις νομισματικής πολιτικής της BoJ και η αγορά "ετοιμάζεται" για περαιτέρω υποστηρικτικά μέτρα.


"Βουτιά" 4,21% γνωρίζει η Xerox, στις προσυνεδριακές συναλλαγές, καθώς τα κέρδη α’ τριμήνου της εταιρείας διαμορφώθηκαν χαμηλότερα τω εκτιμήσεων, ενώ σημαντικές απώλειες (-4,28%) σημειώνει και η KKR που ανακοίνωσε ζημίες μεγαλύτερες των εκτιμήσεων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.