ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεικτές τάσεις αναμένονται στην Ευρώπη

10:35 - 05 Φεβ 2007 | Χρηματιστήρια
Με μεικτές τάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τον ευρωπαϊκό ενεργειακό κλάδο να αναμένεται να κινηθεί ανοδικά καθώς η τιμή του πετρελαίου διαμορφώνεται υψηλότερα, μετά τη μείωση της παραγωγής που εγκαινίασαν την 1η Φεβρουαρίου οι χώρες του ΟΠΕΚ. Συγκεκριμένα τα futures των δεικτών δείχνουν ανοδική κίνηση στο Λονδίνο και ελαφρά πτωτικό άνοιγμα σε Παρίσι και Φρανκφούρτη.

Κέρδη αναμένεται να σημειώσει η Νορβηγική Statoi, η Total αλλά και η Shell. Αντίθετα, με απώλειες αναμενεται να κινηθεί η BHP Billiton, καθώς τα futures του χαλκού και του ψευδαργύρου κινήθηκαν με απώλειες. Με κέρδη αναμένεται να ξεκινήσει και η Ryanair Holdings, καθώς η εταιρεία αύξησε τις προβλέψεις κερδοφορίας, ξεπερνώντας τις προβλέψεις των αναλυτών.

Το συμβόλαιο παράδοσης του αργού για το Μάρτιο υποχωρεί ελαφρά κατά 0,20% στα 58.86 δολάρια το βαρέλι στην αγορά εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το συμβόλαιο του Μαρτίου για το Μπρεντ ενισχύεται κατά 3,30% στα 58,34 δολάρια ανά βαρέλι, στη αγορά του Λονδίνου.


Κυβερνητική έκθεση που δημοσιεύτηκε μέσα στην εβδομάδα έδειξε ότι η αμερικανική οικονομία κινείται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει θετικά την κατανάλωση καυσίμων

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.