ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με άνοδο κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές

11:57 - 20 Ιουλ 2016 | Χρηματιστήρια
Με άνοδο κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές
Σε θετικό έδαφος κινούνται οι ευρωπαϊκοί δείκτες μετά από ένα νέο αρνητικό κλείσιμο την Τρίτη, με το επενδυτικό ενδιαφέρον να στρέφεται σε μια σειρά εταιρικών αποτελεσμάτων.

Ο πανευρωπαϊκός Europe Stoxx 600 ενισχύθηκε κατά 0,42%, ενώ ο Euro Stoxx 50 ενισχύεται κατά 0,29%.

 

Στους επιμέρους δείκτες, ο γερμανικός Dax ενισχύεται κατά 0,42%, ο βρετανικός FTSE 100 σημειώνει κέρδη της τάξης του 0,32%, ενώ ο γαλλικός CAC κερδίζει 0,29%. Στην Ελβετία ο SMI σημειώνει κέρδη 0,27%.

 

Στην περιφέρεια, ο ισπανικός IBEX κερδίζει 0,13%, ο FTSE MIB σημειώνει ήπιες απώλειες 0,09% και ο πορτογαλικός PSI ενισχύεται κατά 0,29%.

 

Σήμερα η Theresa May θα πραγματοποιήσει το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό ως νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, επισκεπτόμενη το Βερολίνο όπου θα έχει δείπνο με την Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel, ενώ την Πέμπτη θα επισκεφθεί και το Παρίσι.

 

Η ατζέντα της ημέρας είναι γεμάτη εταιρικά αποτελέσματα σήμερα, καθώς αργότερα αναμένεται να ανακοινώσουν τα τριμηνιαία αποτελέσματά τους οι SAP, Iberdrola, Nordea, Eurotunnel και Electrolux, ενώ στα μάκρο της ημέρας  αναμένονται τα στοιχεία για την ανεργία Μαΐου της Βρετανίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.