ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το βλέμμα στα αποτελέσματα Wall και Ευρω-αγορές

15:52 - 06 Φεβ 2007 | Χρηματιστήρια
Στάση αναμονή τηρούν οι επενδυτές στην κεφαλαιαγορά της Νέας Υόρκης, εν όψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της Cisco Systems, της μεγαλύτερης κατασκευάστριας εξοπλισμού δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Cisco, σύμφωνα με τον Nick Skiming, διαχειριστή κεφαλαίων στην Ashburton, καθώς οι επιδόσεις της ερμηνευονται ως  βασική ένδειξη της πορείας του τεχνολογικού κλάδου.

Η Exxon Mobil ενισχύεται στην Ευρώπη, ακολουθώντας την ανοδική πορεία των ενεργειακών τιμών, ενώ ανάλογη αναμένεται να είναι και η πορεία της στην κεφαλαιαγορά της Νέας Υόρκης.

Στον αντίποδα, προσυνεδριακά η Tyco International δέχεται πιέσεις, καθώς τα κέρδη πρώτου τριμήνου χρήσης υποχώρησαν λόγω των αυξημένων δαπανών.

Σε ανοδική τροχιά για τέταρτη μέρα κινούνται οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματαγορών,  με τους κλαδους των τραπεζών και λιανικής να διαμορφώνουν την ανοδική τάση.

Στήριγμα για τα κέρδη στους εν λόγω κλάδους αποτελούν οι συστάσεις των αναλυτών για αγορά των τραπεζικών μετοχών και της UBS για αγορά των μετοχών των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Tescoκαι William Morrison.

Αυτή την ώρα στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE 100 ενισχύεται 0,51% στις 6.349.90 μονάδες, στο Παρίσι ο δείκτης CAC 40 βρίσκεται στις μονάδες 5.693,95, ενισχυμένος κατά 0,23% και στη Φρανκφούρτη ο DAX αποκομίζει κέρδη της τάξης του 0,35% στις 6.898,16 μονάδες.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.