ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήπιες μεταβολές στην Ευρώπη, θετική η στάση των επενδυτών

19:31 - 17 Ιουλ 2017 | Χρηματιστήρια
Ήπιες μεταβολές στην Ευρώπη, θετική η στάση των επενδυτών
Στους ρυθμούς των ήπιων μεταβολών εξακολουθούν να κινούνται τα βασικότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τα οικονομικά στοιχεία της Κίνας να γεμίζουν ελπίδα τους επενδυτές.

Στο χρηματιστηριακό ταμπλό, ο δείκτης Stoxx 600 σταθεροπιείται στις 387 μονάδες, κατά 0,36% κερδίζει έδαφος ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 7.404 μονάδες, κατά 0,14% καταγράφει απώλειες ο δείκτης CAC του Παρισιού και κατά 0,4% ο δίκτης  DAX της Φρανκφούρτης  στις 12.581 μονάδες.

 

Στο μεταξύ, ο υπουργός Brexit της Βρετανίας, Ντέιβιντ Ντέιβις, αναμένεται να συνεχίσει σήμερα τις διαπραγματεύσεις με τον Μισέλ Μπαρνιέ για την έξοδο της Βρετανία από την ΕΕ.

 

Οι διαπραγματευτές αναμένεται να χωριστούν σε ομάδες για να συζητήσουν τέσσερα θέματα κλειδιά – δικαιώματα πολιτών, κάλυψη των δεσμεύσεων της Βρετανίας για τον προϋπολογισμό της ΕΕ, Βόρεια Ιρλανδία και άλλα θέματα όπως τι θα συμβεί με τα βρετανικά προϊόντα που θα βρίσκονται σε ευρωπαϊκά καταστήματα την ημέρα του Brexit  - πριν την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.