ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήπια πτωτικά κινούνται σήμερα οι δείκτες στη Wall Street

18:07 - 13 Σεπ 2017 | Χρηματιστήρια
Ήπια πτωτικά κινούνται σήμερα οι δείκτες στη Wall Street
Πτωτικά κινούνται οι κυριότεροι δείκτες της Wall Street στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, αφήνοντας πίσω τους το χθεσινό ράλι.

Αναλυτικότερα, ο βιομηχανικός Dow Jones κινείται σταθεροποιητικά στις 22.122 μονάδες, ενώ ο S&P σημειώνει οριακές απώλειες διαμορφούμενος στις 2.496 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq καταγράφει απώλειες της τάξης του 0.06% στις 6.450 μονάδες. 

Σημειώνεται πως την Τρίτη και οι τρεις αμερικανικοί δείκτες έκλεισαν σε επίπεδα ρεκόρ, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά από τις 26 Ιουλίου συντονισμένο ρεκόρ, με τους επενδυτές να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την επιστροφή στην κανονικότητα μετά του κλυδωνισμούς που προκάλεσαν την προηγούμενη εβδομάδα ο τυφώνας Irma και η γεωπολιτική ένταση στην κορεατική χερσόνησο. 

Οι ανησυχίες για τον αντίκτυπο του τυφώνα Irma στη Φλόριντα αποδείχθηκαν υπερβολικές καθώς - παρά τις εκτεταμένες πλημμύρες και καταστροφές που άφησε στο πέρασμα του ο τυφώνας – δεν επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια. Την ίδια στιγμή, η γεωπολιτική ένταση στην κορεατική χερσόνησο φαίνεται προς το παρόν να περιορίζεται στην ανταλλαγή λεκτικών διαξιφισμών και απειλών μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας. 

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, ο τεχνολογικός κολοσσός Apple παρουσίασε χθες τα νέα iPhone 8 και 8 Plus καθώς και το iPhone X, "το μέλλον των smartphone", όπως ανέφερε η εταιρεία. Η μετοχή της Apple, ωστόσο, έκλεισε χθες στο -0,4% καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του πολυαναμενόμενου iPhone X θα πραγματοποιηθούν το επόμενο έτος χρήσης. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.