ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε κλοιό πιέσεων η Wall Street

17:06 - 18 Οκτ 2018 | Χρηματιστήρια
Σε κλοιό πιέσεων η Wall Street
Σε αρνητικό έδαφος διαμορφώνονται οι βασικότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Wall Street, με τους επενδυτές να εξετάζουν τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης της Fed, τα οποία έδειξαν ότι οι κεντρικοί τραπεζίτες δεν βλέπουν την ανάγκη να επιβραδύνουν τις αυξήσεις των αμερικανικών επιτοκίων.

Αναλυτικότερα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones μειώνεται κατά 0,59 ενώ χαμηλότερα κατά 0,57% κινείται και ο S&P. Την ίδια στιγμή απώλειες 0,73% σημειώνει ο Nasdaq.

Στο μέτωπο των επιχειρήσεων η αύξηση των πωλήσεων της Bank of New York Mellon στο γ΄ τρίμηνο ήταν χαμηλότερη των προσδοκιών. Τα συνολικά έσοδα της BNY Mellon αυξήθηκαν κατά 1% στα 4,07 δισ. δολάρια, έναντι εκτιμήσεων των αναλυτών για 4,15 δισ. δολάρια. Αντίθετα τα αποτελέσματα της Philip Morris International υπερέβησαν τις εκτιμήσεις για το γ΄ τρίμηνο.Η Marlboro ανακοίνωσε ότι εμφάνισε καθαρά κέρδη 2,242 δισ. δολαρίων στο τρίμηνο με τη μετοχή της στη Wall Street να καταγράφει κέρδη άνω του 3%.

Στα μάκρο της ημέρας τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα έδειξαν ότι οι νέες αιτήσεις για παροχή επιδόματος ανεργίας μειώθηκαν κατά 5.000 στον εποχικά προσαρμοσμένο αριθμό των 210.000, παραμένοντας κοντά στα χαμηλότερα επίπεδα από το 1969.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.