ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναποφάσιστες οι Ευρωαγορές

12:23 - 21 Φεβ 2019 | Χρηματιστήρια
Αναποφάσιστες οι Ευρωαγορές
Μικτά τα πρόσημα στις Ευρωπαϊκές αγορές.

Στη Φρανκφούρτη ο DAX σημειώνει άνοδο 0,23% στις 11.427 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE 100 χάνει 0,66% στις 7.181 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC μειώνεται οριακά κατά 0,04% στις 5.193 μονάδες.

 

Στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ αυξάνεται κατά 0,12% στις 9.191 μονάδες, ενώ στο Μιλάνο ο ΜΙΒ σημειώνει απώλειες 0,29% στις 20.244 μονάδες.

 

Στις εμπορικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Κίνας, η Κίνα δεσμεύεται να εφαρμόσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε θέματα προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας και τεχνολογικών επιτευγμάτων, καθώς και στους τομείς υπηρεσιών, αγοράς συναλλάγματος και αγροτικών προϊόντων.

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι στην περίπτωση που οι συζητήσεις για εμπορική συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αποδώσουν, οι ΗΠΑ πιθανόν θα επιβάλλουν επιπλέον δασμούς σε εισαγωγές προϊόντων από την Ε.Ε..

 

Χθες το βράδυ στα πρακτικά της πρόσφατης συσκέψεως της Ομοσπονδιακής Τραπέζης των ΗΠΑ αναφέρθηκε ότι τα μέλη της Fed, θεωρούν κατάλληλο να διατηρηθεί αμετάβλητο το επιτόκιο αναφοράς για το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναμένεται να καταρτιστεί άμεσα αναθεωρημένο κείμενο αποχωρήσεως της Μ. Βρετανίας από την Ε.Ε., με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο αν θα υπερψηφισθεί από το βρετανικό κοινοβούλιο, ενδεχομένως στις αρχές της επόμενης εβδομάδος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.