ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Wall Street: Ήπιες μεταβολές με το βλέμμα στο προεδρικό debate

17:00 - 29 Σεπ 2020 | Χρηματιστήρια
Wall Street: Ήπιες μεταβολές με το βλέμμα στο προεδρικό debate
Νευρικό ξεκίνημα στην αμερικανική χρηματιστηριακή συνεδρίαση με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το βλέμμα στο πρώτο debate ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, αλλά και στις διεργασίες για το πακέτο τόνωσης της οικονομίας.

Η πρώτη τηλεοπτική προεκλογική τηλεμαχία μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν θα πραγματοποιηθεί στο Κλίβελαντ του Οχάιο, με συντονιστή τον παρουσιαστή του Fox News Κρις Ουάλας και θα έχει διάρκεια 90 λεπτών. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης ανάμεσα να βρεθούν οι φορολογικές ατασθαλίες του προέδρου, όπως αποκάλυψαν οι New York Times.

Παράλληλα, ένα νέο πακέτο βοήθειας κατά των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού, ύψους $2,2 τρισ., δίνουν στη δημοσιότητα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών, σύμφωνα με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, διευρύνθηκε το εμπορικό έλλειμμα προϊόντων Ηνωμένων Πολιτειών τον Αύγουστο, με τις εισαγωγές να αυξάνονται, καθώς οι επιχειρήσεις «χτίζουν» ξανά τα αποθέματά τους, τα οποία εξαντλήθηκαν όταν η πανδημία του κορονοϊού ενίσχυσε τη ροή των προϊόντων.

Στο πεδίο των συναλλαγών, ο Dow Jones υποχωρεί 0,23% στις 27,519.48 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύεται οριακά κατά 0,02% στις 3,352.35 μονάδες και ο Nasdaq κινείται ανοδικά κατά 0,07% στις 11,124.80 μονάδες.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:06 - 29 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.