ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φιλοξενεί την 10η Κοινοβουλευτική Συνάντηση Συνεργασίας Ευρώπης-Ασίας

10:21 - 25 Σεπ 2018 | Ειδήσεις
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φιλοξενεί την 10η Κοινοβουλευτική Συνάντηση Συνεργασίας Ευρώπης-Ασίας
Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στη μετανάστευση, η οικονομία και η ασφάλεια θα φτάσει τη συνάντηση Ασίας-Ευρώπης Κοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης (ΑΣΕΠ), που πραγματοποιείται 27 με 28 Σεπ.

Ευρωβουλευτές και βουλευτές από τα κράτη μέλη της ΕΕ, 18 χώρες της Ασίας και της Ρωσίας, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία και την Ελβετία θα συζητήσουν τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που την Ασία και την Ευρώπη αντιμετωπίζουν: την αειφόρο ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, την αστική διαχείριση περιοχών, που συνεργάζονται για τους υδάτινους πόρους, επεξεργασία των αποβλήτων και τη μείωση πλαστικά, την ασφάλεια των τροφίμων και των καθαρών τεχνολογιών. Θα προετοιμάσει επίσης τη συμβολή τους για την διάσκεψη κορυφής ASEM που θα Πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

Ο Πρόεδρος του ΕΚ Antonio Tajani θα κηρύξουν την έναρξη της συνόδου ολομέλειας στις 27 Σεπτεμβρίου στις 10.30. Αυτό θα πρέπει να ακολουθείται από έναν χαιρετισμό από το ΑΣΕΠ 9 συνάντηση υποδοχής κ Yondonperenlei Baatarbileg (Μογγολία), η κα Σιρίν Sharmin Cahudhury, ομιλητής του Μπαγκλαντές Κοινοβουλίου, κα Ana Maria Pastor Julian, ο Πρόεδρος του Κογκρέσου των Αντιπροσώπων (Ισπανία), κα Gloria Arroyo, Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων (Φιλιππίνες) και ο κ Zhang Zhijun, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων (Κίνα).

Τελευταία τροποποίηση στις 10:18 - 25 Σεπ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.