ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωκοινοβούλιο: Τρέμουν την αποχή στις ευρωεκλογές!

20:03 - 12 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Ευρωκοινοβούλιο: Τρέμουν την αποχή στις ευρωεκλογές!
Με μία επείγουσα ανακοίνωση, που στόχο έχει να αφυπνίσει, αν όχι να «τρομοκρατήσει» τους ευρωπαίους πολίτες, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν κρύβει το φόβο του για την μεγάλη αποχή στις επερχόμενες ευρωεκλογές και επιχειρεί να πείσει και τον τελευταίο ευρωπαίο πολίτη να συμμετάσχει, δια της ψήφου του, σ’ αυτές.

Όπως, όμως, προκύπτει από την σχετική ανακοίνωση, μέχρι στιγμής μόνο 200.000 ευρωπαίοι πολίτες από τα πεντακόσια εκατομμύρια των ευρωπαίων, έχουν ανταποκριθεί στο «κάλεσμα» του Ευρωκοινοβουλίου «αυτή τη φορά ψηφίζω» και έχουν αποδεχθεί να διαδώσουν το μήνυμα για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών.

 

Παρατίθεται ολόκληρη η ανακοίνωση και όσοι πιστοί εγγραφείτε και προσέλθετε:

 

«Αγαπητό μέλος,

 

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι επόμενες ευρωπαϊκές εκλογές θα διεξαχθούν σε λιγότερο από 3 μήνες, από τις 23 έως τις 26 Μαΐου 2019.

Οι εκλογές αυτές θα πραγματοποιηθούν σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η ίδια η ΕΕ αποτελεί αντικείμενο συζήτησης σε όλη την Ευρώπη, ενώ, στον υπόλοιπο κόσμο, δέχεται επίθεση ακόμη και η ίδια η δημοκρατία. Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή στην ιστορία, και όλοι εμείς οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουμε πολλές σημαντικές προκλήσεις, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε μαζί.

Για τον λόγο αυτό, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καλεί τους Ευρωπαίους πολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διαδώσουν το μήνυμα σχετικά με τη σημασία των επόμενων ευρωπαϊκών εκλογών. Γιατί αυτή τη φορά δεν αρκεί απλώς να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον: αυτή τη φορά ο καθένας από εμάς πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για αυτό.

Αν αυτή τη φορά ψηφίζετε, και η διαφύλαξη της δημοκρατίας είναι σημαντική για εσάς, ενωθείτε με τα 200.000 άτομα που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και εγγραφείτε εδώ:

https://www.aftitiforapsifizw.eu

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας υποδεχτούμε στην κοινότητα «αυτή τη φορά ψηφίζω»!

 

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο»

 

Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.