ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2016

05:23 - 19 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε σε προγραμματισμένη εκδήλωση στο Μίσιγκαν την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να τον παραπέμψει σε δίκη στο Κογκρέσο με τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας και παρακώλυσης της λειτουργίας του Κογκρέσου.

Ο Τραμπ τόνισε πως οι Δημοκρατικοί φέρονται σαν "ένα μάτσο βλάκες", λίγη ώρα μετά την απόφαση της ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων να παραπεμφθεί σε δίκη στη Γερουσία με το αίτημα της καθαίρεσης από το αξίωμα του Προέδρου των ΗΠΑ.

«Απόψε οι Δημοκρατικοί της Βουλής προσπαθούν να ακυρώσουν τις ψήφους δεκάδων εκατομμυρίων πατριωτών Αμερικανών», σχολίασε ο Αμερικανός Πρόεδρος απευθυνόμενος σε οπαδούς του στο Μπατλ Κρικ του Μίσιγκαν.

«Ενώ εμείς δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης και μαχόμαστε για το Μίσιγκαν, η ριζοσπαστική αριστερά στο Κογκρέσο κατατρύχεται από τον φθόνο, το μίσος και την οργή, βλέπετε τι γίνεται», πέταξε ο Τραμπ. Επέμεινε ακόμη πως «δεν κάναμε τίποτε» αξιόμεμπτο.

«Δεν νιώθω σαν να με παραπέμπουν σε δίκη», είπε. «Δεν κάναμε τίποτα κακό κι έχουμε τρομερή υποστήριξη στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα» πρόσθεσε στην ομιλία του. Είναι άλλωστε αλήθεια πως στην ψηφοφορία οι Δημοκρατικοί επικράτησαν γιατί έχουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αλλά διαρροές από τη μεριά των Ρεπουμπλικανών δεν υπήρξαν και όλοι οι εκπρόσωποί τους στήριξαν με τις ψήφους τους τον Τραμπ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.